Manavgat'ta kaza: Yaralı motosiklet sürücüsü anne ve çocuğu sakinleştirdi
Antalya'nın Manavgat ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında, yaralı motosiklet sürücüsünün önceliği çarpıştığı otomobilde bulunan anne ve çocuk oldu.
Kaza anı ve müdahale
Yayla Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi'nde meydana gelen kazada, Barbaros Caddesi'nden gelip Remzi Güven Caddesi istikametine gitmekte olan Mümin Ş.'nin kullandığı 07 CFP 880 plakalı motosiklet, 2545. Sokak kesişimine geldiğinde Rümeysa A.'nın kullandığı 07 CBK 962 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazayı gören çevredekiler yaralı motosiklet sürücüsüne müdahale ederken, durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi ve olay yerine polis ile sağlık ekipleri sevk edildi.
Sürücünün davranışı
Yerde acı içinde kıvranan Mümin Ş., çarpıştığı otomobilin sürücüsü ile küçük çocuğunun paniklediğini görünce kendi durumunu ikinci planda tuttu. Annenin ağlamaya başlaması üzerine sürücü, "Ablam korkma. Ben iyiyim. Kolum bacağım ağrıyor sadece, çocuğa su içirin. Her şeyden önemlisi çocuk" diyerek sakin olmalarını istedi; "Her şeyden önemlisi çocuk" ifadesi öne çıktı.
O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, Mümin Ş. sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
ANTALYA’NIN MANAVGAT İLÇESİNDE MEYDANA GELEN KAZADA YARALANAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ KENDİ ACISINI BİR KENARA BIRAKARAK KAZA SIRASINDA ARAÇ İÇERİSİNDE BULUNAN VE KORKTUĞU GÖZLENEN KÜÇÜK ÇOCUĞU SAKİNLEŞTİRİLMESİNİ İSTEDİ.