Manisa Akhisar'da zincirleme kaza: ölü sayısı 2’ye yükseldi
Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 2ye yükseldi. Kaza, Akhisar-Balıkesir yolunun 10. kilometresindeki Gökçeahmet rampası mevkiinde gerçekleşti.
Kaza nasıl gerçekleşti?
Edinilen bilgiye göre Balıkesir’den Akhisar istikametine seyreden, zeytin işçilerini taşıyan bir traktöre aynı yönde ilerleyen bir kamyon arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ani fren yapan kamyona, arkadan gelen başka bir kamyon çarptı. O sırada yavaşlayan araçlara, arkadaki açık kasa kamyonetin de çarpmasıyla zincirleme kaza büyüdü.
Can kaybı ve yaralılar
Olay yerinde traktörde bulunan Gülcan Gökçebak (38) hayatını kaybetti. Kazada; traktördeki 3 işçi ile zincirleme kazaya karışan açık kasa kamyonette bulunan 5 işçi yaralanarak çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu belirtildi.
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ümmü Gülsüm Gökbacek de yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Böylece can kaybı 2ye yükseldi.
Soruşturma
Kazayla ilgili olarak kamyon sürücüsü gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma ve incelemeler yetkililer tarafından sürdürülüyor.
MANİSA'NIN AKHİSAR İLÇESİNDE DÖRT ARACIN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASINDA AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILAN BİR KİŞİ DAHA ÖLÜRKEN, ÖLENLERİN SAYISI 2'YE YÜKSELDİ.