Sarıgöl'de Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Seslendirildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, Sarıgöl'de Atatürk'ün sevdiği eserlerden oluşan konser verdi; protokol ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yayın Tarihi: 22.11.2025 11:29
Güncelleme Tarihi: 22.11.2025 11:29

Sarıgöl'de Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Seslendirildi

Sarıgöl'de Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Seslendirildi

Manisa BŞB Korosu'ndan özel konser

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, Sarıgöl'de Atatürk'ün sevdiği şarkılardan oluşan özel bir konser verdi. Etkinlik, Sarıgöl Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi ve halktan yoğun ilgi gördü.

Konser ve katılımcılar

Konseri Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz ile çok sayıda Sarıgöllü vatandaş izledi. Koro, Atatürk'ün sevdiği eserleri seslendirirken salonu dolduran müzikseverler sık sık alkışlarla eşlik etti.

Program sonu ve mesaj

Programın sonunda Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, konserin şefine çiçek takdim etti. Akdeniz burada yaptığı konuşmada, Atatürk’ün sevdiği şarkıları büyük bir keyifle dinledik ve hep birlikte eşlik ettik. Bu vesileyle kurucumuz Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmetle andık dedi.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONSERVATUVARI TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU, SARIGÖL’DE ATATÜRK’ÜN...

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONSERVATUVARI TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU, SARIGÖL’DE ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARDAN OLUŞAN ÖZEL BİR KONSER VERDİ. SARIGÖL BELEDİYESİ DÜĞÜN SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLEN KONSER, VATANDAŞLARIN YOĞUN İLGİSİYLE KARŞILANDI.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONSERVATUVARI TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU, SARIGÖL’DE ATATÜRK’ÜN...