Antalya'da jandarmadan eş zamanlı hamle: Aksu, Alanya ve Demre'de 785 kilogram kaçak tütün ele geçirildi

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'nın Aksu, Alanya ve Demre operasyonlarında 785 kilogram kıyılmış kaçak tütün ele geçirildi; adli tahkikat başlatıldı.


Antalya'da jandarmadan eş zamanlı hamle: Aksu, Alanya ve Demre'de 785 kilogram kaçak tütün ele geçirildi

operasyonun ayrıntıları:

Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Aksu, Alanya ve Demre Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatıyla yürütülen çalışmalarda üç ilçede eş zamanlı denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan operasyonlarda toplam 785 kilogram kıyılmış kaçak tütün ele geçirildi.

adli işlem ve soruşturma:

Yetkililer, olaylarla ilgili olarak adli tahkikat başlatıldığını duyurdu. Soruşturmanın resmi makamlarca yürütüleceği, bulguların delil niteliği taşıyacağı bildirildi.

operasyonun yerel etkileri:

Ele geçirilen tütün mikteti, bölgedeki kaçakçılıkla mücadelede kayda değer bir müdahale olarak değerlendirildi; yetkililerden gelecek ek açıklamalar soruşturmanın seyrini netleştirecek.

OPERASYONLARDA 785 KİLOGRAM KIYILMIŞ KAÇAK TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ.

OPERASYONLARDA 785 KİLOGRAM KIYILMIŞ KAÇAK TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ.

Burcu Kaya

Burcu Kaya

Asayiş & Yayın Editörü

Bölgesel adliye ve polislere dair İHA akışındaki sıcak haberleri hızla doğrulayıp yayına alan yayın editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!