yangına müdahale ve olayın seyri:
Balıkesir'in Bandırma ilçesi Yenimahalle Ayyıldız Mahallesi'nde otluk arazi ile çöp alanda çıkan yangına ekipler hızlı müdahale etti. Yangın ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen 4 araç ve 12 personel olay yerine ulaşıp söndürme çalışmalarına başladı. Ekipler, alevlerin rüzgarın etkisiyle yayıldığını belirledi ve yayılmayı önlemeye öncelik verdi.
eşgüdümlü çalışma ve destek araçları:
Söndürme çalışmalarına itfaiye ekiplerinin yanı sıra Bandırma Orman İşletme Müdürlüğü'nden gelen 3 arazöz ile ilçe hizmetlerine ait 1 su ikmal aracı da destek verdi. Farklı birimlerin koordineli müdahalesi, yangının çevreye sıçramasını engellemede belirleyici oldu.
kontrol ve soğutma çalışmaları:
Ekiplerin ortak çalışması sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayın ardından bölgede yürütülen soğutma çalışmaları tamamlandı ve alevlerin yeniden alevlenme riski büyük ölçüde ortadan kaldırıldı.

BANDIRMA'DA OTLUK ARAZİ VE ÇÖP YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!