maç sonrası kutlama tribünde devam etti
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Başakşehir'i 3-2 mağlup etti. Maçın bitiş düdüğünün ardından sarı-kırmızılı futbolcular ve teknik heyet, galibiyet sevincini taraftarların bulunduğu tribüne giderek kutladı.
yeni transferler taraftarın çağrısına yanıt verdi
Takımın yeni transferleri Rafael Leao ve Deniz Gül, tribündeki taraftarların isteğini kırmayarak birlikte üçlü çekti. Bu anlar tribünde coşkuyu artırdı ve oyuncularla taraftarlar arasındaki bağı gözler önüne serdi.
takımın ortak sevinci
Leao ve Deniz Gül'ün hareketinin ardından tüm futbolcular bir araya gelerek zaferi birlikte kutladı. Tribüne yönelme ve taraftarla etkileşim, maç sonu atmosferinin belirleyici unsurlarından biri oldu.

GALATASARAY’IN YENİ TRANSFERLERİ RAFAEL LEAO VE DENİZ GÜL, BAŞAKŞEHİR MAÇININ ARDINDAN SARI-KIRMIZILI TARAFTARLARA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!