Olay yeri ve kaza:
Antalya'nın Manavgat ilçesinde, D-400 Karayolu Karacalar Mahallesi sınırlarında meydana gelen kazada yola fırlayan bir köpeğin neden olduğu zincirleme çarpışma yaşandı.
Kaza nasıl gerçekleşti:
Alanya istikametine seyir halinde olan hafif ticari araç, aniden yola çıkan köpeğe çarparak devrildi. Aynı yönde ilerleyen diğer sürücüler devrilen araca çarpmamak için fren yapınca, arkadaki araçların da karışmasıyla toplam 6 araç zincirleme kazaya karıştı.
Müdahale ve trafik durumu:
Olay yerine 112 sağlık, jandarma ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada can kaybı yaşanmazken, çarpılan köpek olay yerinde telef oldu ve yaralanan olmadı. Kaza nedeniyle yolda uzun araç kuyruğu oluştu; araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

ANTALYA’NIN MANAVGAT İLÇESİNDE KÖPEĞE ÇARPAN HAFİF TİCARİ ARACA ÇARPMAMAK İÇİN YAVAŞLAYAN 6 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ. KAZADA ŞANS ESERİ YARALANAN OLMAZKEN, YOLDA UZUN ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!