Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,66 0,03%
EURO
35,14 0,01%
ALTIN
2.435,95 0,02%

Teşkilat İlana kimdir, nereli kaç yaşında? İlana'nın gerçek ismi ne, öldü mü? Gizem Ünsal'ın biyografisi

TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat’ta İlana karakteriyle izleyici karşısına çıkan Gizem Ünsal, hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle gündemde. Peki, Teşkilat'ın İlana'sı Gizem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, merak edilenler…

Yayın Tarihi: 10.02.2024 13:21
Güncelleme Tarihi: 10.02.2024 13:21

Teşkilat İlana kimdir, nereli kaç yaşında? İlana'nın gerçek ismi ne, öldü mü? Gizem Ünsal'ın biyografisi

Teşkilat’ın Yeni Yıldızı İlana: Gizem Ünsal Kimdir?

TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat, yeni sezonunda izleyicileriyle buluşmaya hazırlanırken, kadrosuna kattığı Gizem Ünsal ismi dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, bu başarılı oyuncu kimdir ve İlana karakteriyle seyirciye ne tür bir soluk getirecek? Gizem Ünsal kaç yaşında? Gizem Ünsal nereli? Ve daha bir çok sorunun cevabı haberimizde…

teşkilat

Gizem Ünsal Kimdir?

Gizem Ünsal, 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitim hayatına Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde başlayan Ünsal, daha sonra Bahçeşehir Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon Yüksek Lisansı yapmıştır. Oyunculuk kariyerine tiyatro sahnelerinde adım atan Ünsal, "Fazilet Hanım ve Kızları", "Bir Küçük Gün Işığı", "Sadakatsiz" gibi önemli yapımlardaki rolleriyle dikkat çekmiştir. Aynı zamanda ünlü oyuncu Sinem Ünsal'ın da kardeşidir.

Teşkilat’ta İlana Karakteri

teşkilat

Gizem Ünsal, Teşkilat dizisinin yeni sezonunda canlandıracağı İlana karakteriyle hayran kitlesini genişletmeye hazırlanıyor. İlana, Dani’nin (Ali Burak Ceylan) partneri olan, gizemli ve güçlü bir kadındır. İlana’nın geçmişi, dizinin hikayesine yeni bir boyut kazandıracak ve Dani ile olan ilişkisi, dizinin gelecekteki seyrini tamamen değiştirecektir.

Gizem Ünsal’ın Özel Hayatı

Gizem Ünsal, özel hayatıyla ilgili çok fazla detay paylaşmayan bir oyuncudur. Kendisi, evli ya da sevgilisi olup olmadığı konusunda net bir açıklama yapmamıştır. Ancak sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla hayatını takipçileriyle paylaşmaktadır. Ünsal, seyahat etmeyi, kitap okumayı, yoga yapmayı ve hayvanları sevmeyi seven biridir.

Gizem Ünsal kaç yaşındadır? Gizem Ünsal, 2024 itibarıyla 34 yaşındadır.

Gizem Ünsal nerelidir? Gizem Ünsal, İstanbul doğumludur.

Gizem Ünsal hangi üniversiteden mezundur? Gizem Ünsal, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun olmuştur.

Gizem Ünsal hangi dizilerde oynamıştır? Gizem Ünsal, “Fazilet Hanım ve Kızları”, “Bir Küçük Gün Işığı”, “Sadakatsiz” ve “Teşkilat” gibi dizilerde oynamıştır.

Gizem Ünsal’ın kardeşi kimdir? Gizem Ünsal’ın kardeşi, oyuncu Sinem Ünsal’dır.

teşkilat