Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,66 0,03%
EURO
35,14 0,01%
ALTIN
2.435,95 0,02%

TFF'den Galatasaray'ın itirazına ret

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın halka arzına onay verdi. Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın halka arzı duyuruldu. İslami hassasiyeti olan yatırımcılar Adra halka arz katılım endeksine uygun mu? Sorusunu araştırdı. Peki, Adra halka arz katılım endeksine uygun mu? Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arz katılım endeksi uygunluk durumu nedir?

Yayın Tarihi: 10.09.2023 13:08
Güncelleme Tarihi: 10.09.2023 13:08

TFF'den Galatasaray'ın itirazına ret

 

TFF Tahkim Kurulu, Galatasaray'ın 1959 öncesi şampiyonluklar için kurulan komisyonla ilgili yaptığı itirazı reddetti. Galatasaray'ın bu konudaki talebi kabul edilmedi. Tahkim Kurulu'nun bu kararıyla ilgili detaylar haberde yer alıyor. İşte detaylar...

TFF Tahkim Kurulu

TFF TAHKİM KURULLU KOMİSYONLA İLGİLİ İTİRAZI REDDETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Galatasaray'ın 1959 öncesi şampiyonluklarla ilgili yapılan komisyon kararına yaptığı itirazı reddetti. Tahkim Kurulu, itirazın hukuki temellere uygun olmadığını belirterek başvuruyu reddetti. Bu karar, Türk futbolunda uzun süredir tartışılan ve gündemi meşgul eden bir konunun sonucunu teyit ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'ye verilen ihtar cezasını onadı. Bu ihtar cezası, röportaj panolarında kulüp logosunun yanlış kullanımı ve şampiyonluk yıldızının hatalı şekilde kullanılmasından kaynaklanıyordu. Ayrıca Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve ikinci başkanı Engin Baltacı'ya verilen para cezalarını onayladı. Galatasaray'a verilen cezaların bir kısmını azalttı. Trabzonspor'a çirkin tezahürattan verilen para cezasını onaylarken, cezaların bir kısmını indirdi. Kasımpaşa Kulübü yöneticisi Serkan Reçber'in cezasını da hafifletti. Tahkim Kurulu'nun aldığı bu kararlar, Türk futbolunda yaşanan disiplin ihlalleri ve cezaların üzerindeki kararlarla ilgili önemli bir gelişmeyi temsil ediyor.