Batman'da Ev Yangını: 85 Yaşındaki Yatalak Hasta Hayatını Kaybetti
Batman'ın 19 Mayıs Mahallesi Kazım Arıca Caddesi'nde bulunan tek katlı bir evde çıkan yangında, yatalak hasta Abdurrahman Utanır (85) dumandan zehirlenerek yaşamını yitirdi.
Olay yeri ve müdahale
Edinilen bilgilere göre evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Haber verilmesinin ardından 112 acil sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.
Yaralı ve cenaze işlemleri
Yangında yatalak olduğu öğrenilen Abdurrahman Utanır dumandan zehirlenme sonucu hayatını kaybetti. Olayda dumandan etkilenen eşi Zahide Utanır (75), itfaiye ekiplerince evden çıkarıldı ve 112 acil sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Abdurrahman Utanır’ın cenazesi otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.
Soruşturma başlatıldı
Olayla ilgili olarak yetkililer tarafından geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Yangının çıkış nedeni yapılacak incelemeler sonucu belirlenecek.
BATMAN’DA TEK KATLI EVDE ÇIKAN YANGINDA EVDE BULUNAN VE YATALAK OLDUĞU ÖĞRENİLEN 85 YAŞINDAKİ ŞAHIS, DUMANDAN ZEHİRLENMESİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ.