Uluslararası Düğün ve Kongre Turizmi Forumu Antalya'da Başladı

Antalya'da düzenlenen 8. Uluslararası Düğün, Kongre ve Toplantı Turizmi Forumu, 40 ülkeden profesyonelleri bir araya getiriyor.

Yayın Tarihi: 03.04.2025 17:07
Güncelleme Tarihi: 03.04.2025 18:25

Uluslararası Düğün ve Kongre Turizmi Forumu Antalya'da Başladı

Antalya'da MICE Sektörü Buluşması

Bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Düğün, Kongre, Toplantı Turizmi Forumu (International MICE & Wedding Forum), Antalya'da 40 farklı ülkeden MICE ve düğün sektörü profesyonellerini bir araya getirerek önem taşıyan bir etkinlik gerçekleştiriyor.

Önemli İşbirlikleri ve Yeni Fırsatlar

IMWF Organizasyon Komitesi tarafından Belek Turizm Merkezi'ndeki Regnum Carya otelinde düzenlenen forum, Inventum Global işbirliğiyle gerçekleşiyor. Forumda, MICE ve lüks düğün organizasyonları sektörünün temsilcileri, küresel işbirliklerini güçlendirmek, sektör trendlerini belirlemek ve yeni iş fırsatları yaratmak amacıyla görüş alışverişinde bulunuyor.

Inventum Global Satış ve Pazarlama Direktörü Enver Murad, forumda yapılan basın toplantısında, uluslararası turizm ve etkinlikler alanında en prestijli buluşmalardan birini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Murad, IMWF'nin sektördeki önemli işbirliklerini güçlendiren bir platform olduğunu kaydetti.

Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Çözümler

Murad ayrıca, forumun turizm sektörünün dinamiklerini geliştirme konusundaki önemli rolü ile yeni fırsatlar ve ortaklıklar yaratma amacında olduğunu vurguladı. Bu yıl forumun; etkili konuşmalar, yenilikçi içerikler ve güçlü ağ kurma fırsatlarıyla dikkat çekeceğini belirten Murad, hedeflerinin iş dünyası liderleri, otel zincirleri, destinasyon temsilcileri ve etkinlik profesyonellerini bir araya getirerek sektörü daha ileriye taşımak olduğunu ifade etti.

IMWF, sürdürülebilirlik, dijitalleşme ve yenilikçi çözümler gibi kritik konulara odaklanarak MICE ve düğün turizmini güçlendirmeyi planlıyor.

Küresel Katılım ve Deneyimleme Fırsatları

Murad, forumda kurulan işbirlikleri sayesinde sektörün küresel ölçekte genişlemesine katkıda bulunmayı hedeflediklerini ifade etti. MICE sektör liderlerinin yüzde 45'inin Hindistan, yüzde 20'sinin ise Rusya'dan katıldığını belirtti. Ayrıca, katılımcılar, uluslararası pazarda kendi destinasyonlarını tanıtma fırsatı buluyor.

Forumda deneyimleme imkanı bulacak olan katılımcıların, etkinlik ve organizasyonları artırmak amacıyla işbirlikleri kurabileceği ifade edildi. Murad, Amerika, Avrupa ve Asya başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen davetlilerin iş fırsatları ve verimli iş görüşmeleri gerçekleştireceğini sözlerine ekledi.

Regnum Carya'nın Önemi

Regnum Carya otelinin Pazarlama Müdürü Nedim Ergin, geçmiş yıllarda önemli etkinliklere ev sahipliği yaptıklarını, Jennifer Lopez, Dua Lipa, Ricky Martin ve Christina Aguilera gibi dünyaca ünlü yıldızları ağırladıklarını belirtti. Ergin, otelin yeni döneme 350 milyon avroluk yatırım ile adım attığını vurgulayarak, otelin kapasitesinin 900 odaya ulaşacağını ifade etti.

Uluslararası Düğün, Kongre ve Toplantı Turizmi Forumu, 6 Nisan'da sona erecek.

Antalya'da bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Düğün, Kongre, Toplantı Turizmi Forumu...

Antalya'da bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Düğün, Kongre, Toplantı Turizmi Forumu (International MICE & Wedding Forum), 40 ülkeden dünyanın önde gelen MICE ve düğün sektörü profesyonellerini buluşturdu. Belek Turizm Merkezi'ndeki Regnum Carya'da düzenlenen basın toplantısına Inventum Global Satış ve Pazarlama Direktörü Enver Murad (sağda) ve Regnum Carya'nın Pazarlama Müdürü Nedim Ergin (ortada) katıldı.

Antalya'da bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Düğün, Kongre, Toplantı Turizmi Forumu...

Antalya'da bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Düğün, Kongre, Toplantı Turizmi Forumu (International MICE & Wedding Forum), 40 ülkeden dünyanın önde gelen MICE ve düğün sektörü profesyonellerini buluşturdu. Belek Turizm Merkezi'ndeki Regnum Carya'da düzenlenen basın toplantısına Inventum Global Satış ve Pazarlama Direktörü Enver Murad (sağda) ve Regnum Carya'nın Pazarlama Müdürü Nedim Ergin (ortada) katıldı.