Ankara'da Kaçak Elektronik Sigara Operasyonu
Ankara'da, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan 3.070 kaçak elektronik sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 2 şüpheli gözaltına alındı.
Operasyonun Detayları
Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mardin ve Adana'dan Ankara'ya kaçak elektronik sigara getirileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Yaklaşık 1 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından, plakası belirlenen 2 araç Gölbaşı ve Çankaya ilçelerinde durduruldu.
Ele Geçirilen Malzeme
Durduğunda, araçların stop lambalarının arkasına saklanmış 3.070 kaçak elektronik sigara bulundu. Ekiplerin yaptığı bu başarılı operasyon sonucunda, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan ürünler ele geçirildi.
Gözaltılar ve Yasal Süreç
Olayla bağlantılı olarak 2 şüpheli gözaltına alındı ve haklarında yasal işlem başlatıldı. Bu tür operasyonların devam edeceği bildirildi.
Ankara'da piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan 3 bin 70 kaçak elektronik sigara ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.