Bayrak Adam Feyzullah Coşkun: Her Tepeye Bir Bayrak
Erzurum Tortum Bağbaşı'nda örnek vatanseverlik
Feyzullah Coşkun, Erzurum’un Tortum ilçesi Bağbaşı Mahallesi’nde görülen her tepeye Türk bayrağı dikmesiyle tanınıyor. Halk arasında "Bayrak Adam" lakabıyla anılan Coşkun, vatan ve bayrak sevgisini yıllardır büyük özveriyle sürdürüyor.
Coşkun, 15 ile 17 metre uzunluğundaki bayrak direklerini köy sakinlerinin yardımıyla tepelere taşıyor ve 24 metrekare büyüklüğündeki Türk bayraklarını birer birer dalgalandırıyor.
Her bayrak diktiğinde gurur ve mutluluk yaşadığını belirten Coşkun, sözlerini şöyle ifade etti: "Ömrüm yettiği sürece gördüğüm her tepeye bayrağımızı dikeceğim. Bayrak sevgimden asla vazgeçmeyeceğim".
Diktiği son bayrağı şehit öğretmenler anısına göndere çeken Coşkun, hem kendi mahallesi Bağbaşı’na hem de komşu Pehlivanlı Mahallesi’ne birçok bayrak kazandırdı. Köylüler de onun bu vatansever davranışından büyük gurur duyduklarını ifade etti.
Feyzullah Coşkun'un bayrak sevgisini hayatının merkezine koyan örnek davranışı, yörede takdirle karşılanıyor.
ERZURUM’UN TORTUM İLÇESİNE BAĞLI BAĞBAŞI MAHALLESİ’NDE YAŞAYAN FEYZULLAH COŞKUN, KÖYÜNDE GÖRDÜĞÜ HER TEPEYE TÜRK BAYRAĞI DİKMESİYLE TANINIYOR.