Karatepe: 'CHP, Bir Sonraki Seçimden Sonra İktidar Olacak'
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, Eskişehir'de düzenlenen "Ekonomik Sorunların Var Bir Çaresi" konulu toplantıda önemli açıklamalar yaptı. Karatepe, "Cumhuriyet Halk Partisi bir sonraki seçimden sonra iktidar olacak parti" diyerek partisinin gücüne vurgu yaptı.
Yerli Sorunlara Kulak Veriyoruz
Toplantının ardından CHP Eskişehir İl Başkanlığını ziyaret eden Karatepe, partinin Ekonomi Takımı olarak Türkiye'nin dört bir yanını gezdiklerini belirtti. Karatepe, "İllerimizi ziyaret edip hem programımızı paylaşıyoruz hem de yerel ölçekte beklentileri, sorunları ve talepleri dinliyoruz. Bugün 25. il ziyaretimiz Eskişehir'e yaptık" dedi.
İş Dünyası ve Sivil Toplumla Buluşma
Eskişehir ziyaretinde iş dünyası ile bir araya geldiklerini ifade eden Karatepe, ekonomiyi etkileyen sorunların açıkça dile getirildiğini özelleştirdi. "Açıkça sorunlarını, beklentilerini ifade ettiler. Türkiye'nin her tarafında iş dünyasıyla, emek örgütleriyle ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşuyoruz" şeklinde konuştu.
CHP'nin Umut Taşıdığına Dikkat Çekti
Yalçın Karatepe, CHP'nin Türkiye'nin içinde bulunduğu sorunları çözme noktasında bir umut olduğunu belirtti. İlgili açıklamasında, "Biz tüm coğrafyalara gidiyoruz. Anadolu'nun göbeğinde, Anadolu'nun batıya açılan kapısı Eskişehir'deyiz. Yarın Kütahya'da olacağım" dedi. Türkiye genelinde iktidar hedeflerinden bahseden Karatepe, hem cumhurbaşkanlığı hem de parlamento seçimlerinde başarı elde edeceklerini ifade etti.
Esnaf Ziyareti ve Vatandaşlarla İletişim
Karatepe ve beraberindekiler, Taşbaşı Kültür Merkezi'ndeki toplantının ardından Hamamyolu'nda esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Bu ziyaretlerin, CHP'nin yerel sorunlara duyarlılığını gösterdiği belirtildi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, CHP Eskişehir İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek basın toplantısı düzenledi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, CHP Eskişehir İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek basın toplantısı düzenledi.