DOLAR
42,71 -0,05%
EURO
50,25 -0,09%
ALTIN
5.871,04 0,62%
BITCOIN
3.723.387,2 -1,54%

Nazilli Belediyesi'nin 'Yeşeren Topraklar'ı: 5 Bin Fidan Kısa Sürede Tükendi

Nazilli Belediyesi 'Yeşeren Topraklar' projesi kapsamında Uzunçam, Esenköy ve Hamidiye'de 5 bin ağaç fidanı ücretsiz dağıtıldı; fidanlar kısa sürede tükendi.

Yayın Tarihi: 16.12.2025 11:08
Güncelleme Tarihi: 16.12.2025 11:08

Nazilli Belediyesi'nin 'Yeşeren Topraklar'ı: 5 Bin Fidan Kısa Sürede Tükendi

Nazilli Belediyesi'nin 'Yeşeren Topraklar'ı: 5 Bin Fidan Kısa Sürede Tükendi

Nazilli Belediyesi'nin Yeşeren Topraklar projesi kapsamında Uzunçam, Esenköy ve Hamidiye mahallelerinde toplam 5 bin ağaç fidanı vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Dağıtım ve fidan türleri

Projeyi yürüten Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ikinci etap dağıtımda incir, ceviz, defne, sığla ve fıstık çamı türleri vatandaşlarla buluşturuldu. Belediye ekipleri fidanları mahalle sakinlerine ücretsiz teslim etti.

Başkanın açıklaması

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik programa katılarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Tetik, "Yeşeren Topraklar projemizle yalnızca fidan dağıtmıyoruz; geleceğe nefes, çocuklarımıza daha yaşanabilir bir Nazilli bırakıyoruz. Bugün ikinci etap dağıtımımızı gerçekleştirerek 5 bin fidanı toprakla buluşturduk. Bu projeyi önümüzdeki süreçte farklı mahallelerimizde de sürdüreceğiz" dedi.

Başkan Tetik, vatandaşların projeye gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, doğaya yapılan her katkının Nazilli'nin geleceğine değer kattığını vurguladı. Nazilli Belediyesi'nin çevre odaklı çalışmaları kapsamında Yeşeren Topraklar projesinin ilerleyen dönemlerde de farklı mahallelerde devam edeceği belirtildi.

NAZİLLİ BELEDİYESİ’NİN “YEŞEREN TOPRAKLAR” PROJESİ KAPSAMINDA UZUNÇAM, ESENKÖY VE HAMİDİYE...

NAZİLLİ BELEDİYESİ’NİN “YEŞEREN TOPRAKLAR” PROJESİ KAPSAMINDA UZUNÇAM, ESENKÖY VE HAMİDİYE MAHALLELERİNDE 5 BİN AĞAÇ FİDANI VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ OLARAK DAĞITILDI.

NAZİLLİ BELEDİYESİ’NİN “YEŞEREN TOPRAKLAR” PROJESİ KAPSAMINDA UZUNÇAM, ESENKÖY VE HAMİDİYE...