Tomarza'da 41 Yılın Ardından Mesut Elkıran’a Kaymakamdan Plaket

Tomarza Vergi Dairesi'nde 41 yıl görev yapan Mesut Elkıran’a Kaymakam Selim Eser tarafından plaket verildi; meslek hayatına veda etti.

Yayın Tarihi: 30.01.2026 19:17
Güncelleme Tarihi: 30.01.2026 19:17

Tomarza'da 41 Yılın Ardından Mesut Elkıran’a Kaymakamdan Plaket

Tomarza'da 41 Yılın Ardından Mesut Elkıran’a Kaymakamdan Plaket

Vergi Dairesinde uzun soluklu hizmete veda

Tomarza Vergi Dairesi bünyesinde 41 yıl görev yaptıktan sonra emekliliğe ayrılan Mesut Elkıran, görevine veda etti.

Elkıran, Tomarza Vergi Dairesi Müdürü Muhammet Gün ile birlikte makamına giderek veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Tomarza Kaymakamı Selim Eser tarafından kendisine plaket takdim edildi.

Kaymakam Selim Eser ziyaret sırasında, "Kamudaki görev süresi boyunca gösterdiği özveri, emek ve katkıları için kendisine teşekkür ediyor, emeklilik döneminde de sağlık ve huzur temenni ediyoruz" dedi.

Tören, Elkıran’ın uzun yıllara yayılan hizmetine teşekkürlerin sunulduğu ve iyi dileklerin iletildiği samimi bir atmosferde sona erdi.

TOMARZA VERGİ DAİRESİ BÜNYESİNDE 41 YIL GÖREV YAPARAK, EMEKLİLİĞE AYRILAN MESUT ELKIRAN’A TOMARZA...

TOMARZA VERGİ DAİRESİ BÜNYESİNDE 41 YIL GÖREV YAPARAK, EMEKLİLİĞE AYRILAN MESUT ELKIRAN’A TOMARZA KAYMAKAMI SELİM ESER TARAFINDAN PLAKET VERİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Gizem Polat

2 yıllık deneyimli (Junior). Gece boyunca sosyal medyada viral olan videoları, yurt dışındaki (ABD saat dilimi) gelişmeleri takip eder ve sabah gündemi için taslaklar hazırlar.