Arapgir'de mevsimlik işçiler arasında sopalı kavga: çok sayıda yaralı

Malatya'nın Arapgir ilçesinde mevsimlik işçiler arasında çıkan sopalı ve yumruklu kavgada çok sayıda kişi yaralandı; polis ve sağlık ekipleri müdahale etti.


Arapgir'de mevsimlik işçiler arasında sopalı kavga: çok sayıda yaralı

Olayın meydana geldiği yer:

Olay, Arapgir ilçe merkezi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden aralarında husumet bulunan mevsimlik işçiler arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek sopa ve yumrukların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Müdahale ve yaralıların durumu:

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle kavga sonlandırılırken, çok sayıda kişi yaralandı. Yaralananlar sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Arapgir Ali Özge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Soruşturma ve güvenlik önlemleri:

Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, kavgaya ilişkin inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma ve tespit çalışmaları devam ediyor.

MALATYA'NIN ARAPGİR İLÇESİNDE MEVSİMLİK İŞÇİLER ARASINDA ÇIKAN SOPALI VE YUMRUKLU KAVGADA ÇOK...

MALATYA'NIN ARAPGİR İLÇESİNDE MEVSİMLİK İŞÇİLER ARASINDA ÇIKAN SOPALI VE YUMRUKLU KAVGADA ÇOK SAYIDA KİŞİ YARALANDI.

Burcu Kaya

Burcu Kaya

Asayiş & Yayın Editörü

Bölgesel adliye ve polislere dair İHA akışındaki sıcak haberleri hızla doğrulayıp yayına alan yayın editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!