Gökçeada'da ormanları koruma seferberliği: kurumlar bir araya geldi

Gökçeada'da Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci ve Kaymakam Osman Acar, adanın ormanlarını koruma ve yangınla mücadelede koordinasyonu görüştü.


Gökçeada'da ormanları koruma seferberliği: kurumlar bir araya geldi

Gökçeada'da orman koruma toplantısı:

Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, beraberindeki Orman Teşkilatı mensuplarıyla birlikte Gökçeada Kaymakamı Osman Acar'ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede adanın sahip olduğu zengin orman varlığının korunması, orman yangınlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar ve kurumlar arası koordinasyon ele alındı.

görüşmenin gündemi:

Toplantıda, yangınla mücadele sürecinde alınan tedbirler, hazırlık çalışmaları ve saha uygulamalarının değerlendirilmesi yapıldı. Katılımcılar, özellikle erken uyarı ve hızlı müdahale mekanizmalarının güçlendirilmesine ilişkin konular üzerinde durdu.

kaymakamın vurgusu:

Kaymakam Osman Acar, özellikle yaz döneminde yangın riskine karşı tedbir, hazırlık ve etkin koordinasyonun önemine dikkat çekti. Acar, adanın doğal değerlerinin korunmasına yönelik özverili çalışmaları nedeniyle Orman Teşkilatı personeline teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı değerlendirmelerin ardından sona erdi.

ÇANAKKALE'NİN GÖKÇEADA İLÇESİNDE ZENGİN ORMAN VARLIĞININ KORUNMASI, ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE...

ÇANAKKALE'NİN GÖKÇEADA İLÇESİNDE ZENGİN ORMAN VARLIĞININ KORUNMASI, ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE KAPSAMINDA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR VE KURUMLAR ARASI KOORDİNASYON KONULARI MASAYA YATIRILDI

Serkan Varol

Serkan Varol

Genel Yayın Editörü

12 yıllık gazetecilik geçmişiyle ajans akışlarını denetleyen, günün manşetlerini belirleyen ve 26 kişilik ekibin haber koordinasyonunu sağlayan sorumlu editör.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!