Resmi atama açıklandı
Resmi Gazete'de yayımlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Celal Özcan, Kocaeli İl Emniyet Müdürü olarak atandı. Kararnameyle mevcut Kocaeli Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ise Aydın İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.
Atamanın ayrıntıları:
Kararname, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlandı. Atama ile birlikte Özcan, Gaziantep'teki görevinden ayrılarak Kocaeli'de il emniyet müdürlüğü sorumluluklarını üstlenecek.
Özcan'ın mesleki geçmişi:
1971 yılında Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde doğan Özcan, 1993 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. Adana, Malatya, Gaziantep ve Ankara illerinde çeşitli rütbelerde görev yaptı; daha önce Bitlis İl Emniyet Müdürü olarak da görev aldı. 2023 yılından bu yana Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Özcan, yeni görevi için Kocaeli'ye atanmış oldu.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN İMZASIYLA RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANAN EMNİYET MÜDÜRLERİ KARARNAMESİ KAPSAMINDA GAZİANTEP EMNİYET MÜDÜRÜ CELAL ÖZCAN, KOCAELİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!