Mahallesinde gıyabi cenaze kılındı: 65 gündür kayıp olan İlker için helallik alındı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde 28 Mayıs'tan bu yana kayıp olan 21 yaşındaki İlker Parlak için ailesi evlerinin önünde helallik alıp gıyabi cenaze namazı kıldı.


Mahallesinde gıyabi cenaze kılındı: 65 gündür kayıp olan İlker için helallik alındı

Kayıp genç için gıyabi cenaze namazı kılındı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde 28 Mayıs tarihinde Kelkit Irmağı'na düşerek kaybolan 21 yaşındaki İlker Parlak için, bulunamamasının 65'inci gününde mahallede gıyabi cenaze namazı düzenlendi. Aile ve yakınlarının katıldığı törende duygusal anlar yaşandı.

Gıyabi cenaze ve helallik:

Parlak ailesi, Erbaa ilçesi Kelkit Mahallesi'ndeki evlerinin önünde komşuları ve çok sayıda vatandaşla birlikte helallik aldı. Programda gıyabi cenaze namazı kıldırılırken, namazı Erbaa İlçe Müftüsü Bekir Ertürk eda etti. Tören sonrasında okunan dualarla ailenin ve yakınların gözyaşları sel oldu; katılımcılar İlker'in bulunması için temennide bulundu.

Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor:

Tokat AFAD Müdürlüğü koordinasyonunda sürdürülen arama faaliyetleri ise aralıksız devam ediyor. AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), polis dalgıçları ve destek ekiplerinin katılımıyla yürütülen çalışmalar, Kelkit Irmağı ve çevresindeki akıntının etkileyebileceği güzergâhlarda titizlikle sürdürülüyor. Ancak, kayboluşunun üzerinden 65 gün geçmesine rağmen henüz bir sonuca ulaşılamadı.

Mahalledeki tören, bulunamayan gencin yakınları açısından bir veda niteliği taşırken, ekiplerin sahadaki arama çalışmaları ve ailenin bekleyişi sürüyor. Yetkililer, ihbar ve yeni bulgulara göre arama planını güncelleyebileceklerini belirtiyorlar.

TOKAT'IN ERBAA İLÇESİNDE KELKİT IRMAĞI'NA DÜŞEREK KAYBOLAN 21 YAŞINDAKİ İLKER PARLAK'TAN 65 GÜNDÜR...

TOKAT'IN ERBAA İLÇESİNDE KELKİT IRMAĞI'NA DÜŞEREK KAYBOLAN 21 YAŞINDAKİ İLKER PARLAK'TAN 65 GÜNDÜR HABER ALINAMADI. AİLESİ GENCİN YAŞADIĞI MAHALLEDE HELALLİK ALARAK GIYABİ CENAZE NAMAZI KILDI.

Murat Öztürk

Murat Öztürk

Asayiş Editörü

İstanbul adliyesi ve emniyet bültenlerini anlık takip ederek son dakika asayiş gelişmelerini giren deneyimli haberci.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!