Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,66 0,03%
EURO
35,14 0,01%
ALTIN
2.435,95 0,02%

Bahar dizisi tuttu mu beğenildi mi? Bahar dizisi reytingleri ve X yorumları nasıl?

Show TV’nin yeni dizisi Bahar, ilk bölümüyle izleyicilerden büyük beğeni topladı. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın başrollerini paylaştığı dizinin konusu, oyunculukları ve reytingleri merak ediliyor.

Yayın Tarihi: 13.02.2024 20:30
Güncelleme Tarihi: 14.02.2024 11:18

Bahar dizisi tuttu mu beğenildi mi? Bahar dizisi reytingleri ve X yorumları nasıl?

Bahar dizisi izleyicilerden tam not aldı: Bahar dizisi konusu nedir?

Bahar dizisinin hikayesi şöyle: Bahar (Demet Evgar), yirmi sene önce tıp fakültesinden mezun olmuş, doktorluk yerine ev hanımlığını seçmiştir. Bahar, başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu (Mehmet Yılmaz Ak)’yla evlidir, hayatını eşine ve çocuklarına adamıştır. Dışarıdan çok mutlu gözüken Yavuzoğlu ailesi, Bahar’ın hastalığıyla sarsılır. Bahar’ın doktoru Evren (Buğra Gülsoy), onu kurtarmaya kararlıdır ve tek kurtuluşunun karaciğer nakli olduğunu söyler. Ailede bir tek Timur’un karaciğeri uyumlu çıkar! Büyük bir eşikle sınanan Yavuzoğlu ailesi için bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

bahar

Bahar dizisi oyuncuları kimlerdir?

Bahar dizisinin oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor.

Bahar dizisi reytingleri nasıldır?

Bahar dizisi, ilk bölümüyle reytinglerde istediğini aldı.13 Şubat 2024 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları belli oldu. Total'de en yüksek reyting alan program Survivor All Star oldu ve ikinci sırada Yabani, üçüncü sırada ise Selçuk Tepeli ile NOW Ana Haber yer aldı. AB kategorisinde ise birinci sırada yine Survivor All Star yer alırken, ikinci sırayı Bahar dizisi ve üçüncü sırayı Ben Bu Cihana Sığmazam programı aldı. 20+ABC1 listesinde ise yine Survivor All Star birinci sırada yer alırken, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile NOW Ana Haber, üçüncü sırada ise Bahar dizisi bulunuyor. Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ise reytinglerde ilk bölümüyle hüsrana uğradı. İlk 10'a giremeyen dizi yakın zamanda final sinyali vermiş oldu.

Total İlk 10 Program:

1. Survivor All Star (TV8)

2. Yabani (NOW)

3. Selçuk Tepeli ile NOW Ana Haber (NOW)

4. Ben Bu Cihana Sığmazam (ATV)

5. Esra Erol'da (ATV)

6. Müge Anlı ile Tatlı Sert (ATV)

7. Bahar (SHOW TV)

8. ATV Ana Haber (ATV)

9. Yabani (Özet) (NOW)

10. Survivor All Star Özet (TV8)

AB İlk 10 Program:

1. Survivor All Star (TV8)

2. Bahar (SHOW TV)

3. Ben Bu Cihana Sığmazam (ATV)

4. Selçuk Tepeli ile NOW Ana Haber (NOW)

5. Yabani (NOW)

6. Esra Erol'da (ATV)

7. Müge Anlı ile Tatlı Sert (ATV)

8. Survivor All Star Özet (TV8)

9. Ben Bu Cihana Sığmazam (Özet) (ATV)

10. ATV Ana Haber (ATV)

20+ABC1 İlk 10 Program:

1. Survivor All Star (TV8)

2. Selçuk Tepeli ile NOW Ana Haber (NOW)

3. Bahar (SHOW TV)

4. Yabani (NOW)

5. Müge Anlı ile Tatlı Sert (ATV)

6. Esra Erol'da (ATV)

7. Ben Bu Cihana Sığmazam (ATV)

8. Survivor All Star Özet (TV8)

9. Ben Bu Cihana Sığmazam (Özet) (ATV)

10. ATV Ana Haber (ATV).

Bahar dizisi yorumları nasıldır?

Bahar dizisi, izleyicilerden olumlu yorumlar aldı. Dizinin konusu, oyunculukları, senaryosu ve yönetmenliği beğeni topladı. Dizinin fragmanları ve afişleri de ilgi çekti. Dizinin sosyal medya hesapları da takipçi sayısını artırdı. Diziyi izleyenler, dizinin her bölümünde gizem duygusunu besleyerek ilerlediğini, her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlattığını ve çoğu zaman trajikomik hikayelerle umut aşıladığını belirtti. Diziyi izlemeyenler ise diziyi merak ettiklerini ve izlemek istediklerini ifade etti.