Bist 100
10.268,58 0%
DOLAR
32,25 0,01%
EURO
34,81 0,35%
ALTIN
2.405,79 1,03%

Cebinizi yakmadan tek kullanımda sivilceleri sıfırlıyor, gençlik aşılıyor!

Gençlik sırrı açığa çıktı! Sivilceleri yok eden ve tek kullanımda 10 yaş gençleştiren formül, piyasayı sallıyor. Uzmanların dikkatini çeken bu mucize ürün, gençlik arayışındaki herkesi heyecanlandırıyor. Detaylar haberimizde...

Yayın Tarihi: 20.02.2024 12:27
Güncelleme Tarihi: 20.02.2024 12:27

Cebinizi yakmadan tek kullanımda sivilceleri sıfırlıyor, gençlik aşılıyor!

Sivilceleri tarihe gömen, tek kullanımda 10 yaş gençleştiren mucize formül ortaya çıktı. Binlerce lira harcamaya son! İşte, gençlik iksiri olarak adlandırılan bu ürünün detayları...

ZEYTİNYAĞI SABUNU NEDİR, NASIL YAPILIR?

Zeytinyağı sabunu, zeytinyağı, su ve kostik gibi malzemelerin karıştırılmasıyla elde edilen doğal bir sabundur. Zeytinyağı sabunu yapmak için, zeytinyağı ve suyu bir tencereye alın ve ısıtın. Kostik ve suyu ayrı bir kapta karıştırın ve dikkatli bir şekilde zeytinyağına ekleyin. 

ZEYTİNYAĞI SABUNUKarışımı bir çırpıcı veya mikser ile iyice karıştırın. Karışım koyulaşmaya başladığında, istediğiniz esansiyel yağları veya bitkileri ekleyebilirsiniz. Karışımı kalıplara dökün ve soğumaya bırakın. Sabunlarınızı birkaç hafta sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

ZEYTİNYAĞI SABUNUNUN CİLDE FAYDALARI NELERDİR?

Zeytinyağı sabununun cilde pek çok faydası vardır. Bunlardan bazıları şunlardır:

Cildi Nemlendirir 

Zeytinyağı sabunu, cildin doğal yağ dengesini korur ve cildi yumuşatır. Kuru ve hassas ciltler için idealdir.

Cildi Temizler

Zeytinyağı sabunu, cilt üzerinde biriken kir, yağ ve ölü derileri nazikçe temizler. Cildi ferahlatır ve canlandırır.

ZEYTİNYAĞI SABUNU HAKKINDA

 

Cildi Korur

Zeytinyağı sabunu, cildi dış etkenlere karşı korur. Antioksidan, antibakteriyel ve antiinflamatuar özellikleri vardır. Cilt enfeksiyonlarını, tahrişleri ve iltihaplanmaları önler.

Cildi Gençleştirir 

Zeytinyağı sabunu, cildin elastikiyetini ve sıkılığını artırır. Kırışıklık, leke ve çatlak oluşumunu azaltır. Cildi pürüzsüz ve parlak yapar.

ZEYTİNYAĞI SABUNU NASIL KULLANILIR?

Zeytinyağı sabununu kullanmak için, sabunu ıslatın ve cildinize masaj yaparak uygulayın. Birkaç dakika bekleyin ve bol su ile durulayın. Sabunu günde bir veya iki kez kullanabilirsiniz. Cildinize uygun bir nemlendirici ile bakımınızı tamamlayabilirsiniz. Zeytinyağı sabununu yüzünüzün yanı sıra vücudunuzun diğer bölgelerinde de kullanabilirsiniz.

ZEYTİNYAĞI SABUNU FAYDALARI

Saçlarınızı yıkamak için de zeytinyağı sabunu kullanabilirsiniz. Saçlarınızı ıslatın ve sabunu saç diplerine masaj yaparak uygulayın. Saçlarınızı iyice durulayın ve isterseniz bir saç kremi kullanın. Zeytinyağı sabunu, saçları besler, parlaklık verir ve kepek oluşumunu önler.