Aydınlı Sporculardan 2 Türkiye Birinciliği

Ahmet Melek Komple Atlet Kupası'nda Tuana Akgün (U20) 2 bin 761 puanla, Ayşenur Çelik ise büyükler pentatlonda Türkiye birincisi oldu.

Yayın Tarihi: 16.01.2026 14:49
Güncelleme Tarihi: 16.01.2026 14:49

Aydınlı Sporculardan 2 Türkiye Birinciliği

Aydınlı Sporculardan 2 Türkiye Birinciliği

Ahmet Melek Komple Atlet Kupası'nda Aydın başarısı

İstanbul'da düzenlenen Ahmet Melek Komple Atlet Kupası'nda Aydınlı sporcular Tuana Akgün ve Ayşenur Çelik kendi kategorilerinde Türkiye birinciliğine imza attı.

Pentatlon branşında U20 kategorisinde mücadele eden Tuana Akgün, 2 bin 761 puan elde ederek Türkiye birincisi oldu.

Aynı turnuvada büyükler kategorisinde pentatlon branşında yarışan Ayşenur Çelik ise Türkiye şampiyonu olarak önemli bir başarıya ulaştı.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcuların başarılı performanslarını tebrik ederek şu ifadeye yer verdi: "İl müdürlüğümüz olarak sporcularımızı ve emeği geçen antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz".

İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN AHMET MELEK KOMPLE ATLET KUPASI'NDA MÜCADELE EDEN AYDINLI TUANA AKGÜN...

İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN AHMET MELEK KOMPLE ATLET KUPASI'NDA MÜCADELE EDEN AYDINLI TUANA AKGÜN VE AYŞENUR ÇELİK, KENDİ KATEGORİLERİNDE TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU.

İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN AHMET MELEK KOMPLE ATLET KUPASI'NDA MÜCADELE EDEN AYDINLI TUANA AKGÜN...

Yazar
EDİTÖR

Volkan Şen

5 yıllık spor basını tecrübesi. Dört büyüklerin transfer haberleri, federasyon kararları ve maç sonu analizlerinde otorite kabul edilir.