Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,66 0,03%
EURO
35,14 0,01%
ALTIN
2.435,95 0,02%

Türkşeker KPSS'siz personeller alacak! Başvuru şartlarına dikkat: Son başvuru tarihi...

İŞKUR bünyesinde gerçekleştirilen personel alımları pek çok kişi tarafından merak içerisine araştırılıyor. İş arayanlara müjde! İŞKUR yeni bir iş istihdamı haberi yayınladı. Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz…

Yayın Tarihi: 09.11.2023 12:09
Güncelleme Tarihi: 09.11.2023 12:09

Türkşeker KPSS'siz personeller alacak! Başvuru şartlarına dikkat: Son başvuru tarihi...

İŞKUR iş arayanların ilk adresi oldu. Bu kapsamda çoğu kişi kendilerine en uygun olan işin neler olduğunu ve sistemde açılan iş ilanlarını araştırmaya başlamış durumda. Ayrıntılı bilgi yayınlandı. İşte tüm detaylar... banka

TÜRKŞEKER 115 İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU BAŞLADI! İŞKUR İLAN NO

TÜRKŞEKER alımı için kayıt süreci başladı. 18-50 yaşları arasındaki çeşitli kadro ve belediyelere KPSS şartı aranmaksızın memur alımı yapılacak. İlan Numarası için tüm detaylar haberde...

TÜRKŞEKER işçi alımı yapmaktadır. Geçtiğimiz günlerde Türkiye İş Kurumu'nda açıklanan TÜRKŞEKER memur alımı kapsamında toplam 115 kişi hedefiyle işçi alımı yapılacak. İşe alımlar iki farklı fabrikada gerçekleştirilecek, 13 ilde ise memur alımı yapılacak. Başvuru detaylarını ve ilan numaralarını sizlerle paylaşıyoruz.

115 İŞÇİ ALIMI KONTENJAN DAĞILIMI BELLİ OLDU!

TÜRKŞEKER iki Şeker Fabrikalarında istihdam edilmek üzere " Ağrı, Ankara, Burdur, Elazığ, Van, Eskişehir, Konya, Kars, Kastamonu, Malatya, Balıkesir, Uşak, Yozgat " şehirlerde Kamu İşçi alımı gerçekleştirilecek.

Alımlar Şeker Fabrikaları 83 İşçi, Makina Fabrikalarına 32 İşçi olmak üzere aşağıdaki kadrolarda işçi alımı gerçekleştirilecek.

11 Makine Teknolojisi Teknisyeni,

3 Makine Bakım ve Onarımcısı,

8 Makine Teknolojisi Teknisyeni,

25 Elektrik Teknisyeni,

21 Mekaniker-Buhar Kazanları,

4 Döküm Teknisyeni (Metal),

2 Metal Teknolojisi Teknisyeni,

4 Tornacı (Torna Tezgahı İşçisi),

1 Makine Teknikeri,

2 Vinç Operatörü,

8 Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Makine Bakım Onarımcısı,

2 Endüstriyel Kalıp Teknisyeni,

2 Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Teknisyeni,

17 Metal Teknolojisi Teknisyeni,

1 Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC) Teknisyeni,

1 Kalite Kontrol Sorumlusu,

1 Tesviyeci,

1 Metal İşleri Teknisyeni,

1 Kaynak Teknisyeni

BAŞVURU İÇİN ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

TÜRKŞEKER alımına başvurabilmek için adayların genellikle “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, vatandaşlıktan mahrum olmamak, görevlerini yerine getirmesine engel olabilecek sağlık sorunu bulunmamak, askerlik hizmetini tamamlamış olmamak veya Erkek adaylar için askerlik ile ilgili olmak ve sabıka kaydı bulunmamak.

YAŞ ŞARTI NEDİR?

Adayların Yaş Şartları Adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.

 Ancak kontenjan gereği 35, 40, 45 ve 50 yaşını dolduramazsınız.

EĞİTİM ŞARTI NEDİR?

En az ilkokul, lise ve meslek okulu diplomasına sahip olmak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

TÜRKŞEKER alımı için başvurular sadece İŞKUR üzerinden yapılabilecek. Bu kapsamda yeni başvurular 6 Kasım 2023 tarihinde başlayacak ve başvuruların en geç 4 gün yani 10 Kasım 2023 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

TÜRKŞEKER alımına İŞKUR üzerinden online başvuru yapabilirsiniz. Bu bağlamda aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Dilerseniz görsele göre teklif numarası kota işlerini kullanarak tekliflere ulaşabilirsiniz.

1.ADIM: Öncelikle " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresine girerek " İşyeri Ünvanı " kısmına “TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI “ yazarak " Ara " butonuna tıkladıktan sonra başvuru yapabilirsiniz. Bunun dışın aşağıdaki görseli inceleyebilirsiniz.

banka

2. ADIM: İsterseniz aşağıdaki görsele göre kontenjanlar için İş İlanı numaralarında kullanarak ilanlara ulaşabilirsiniz.

İŞ İLANI NUMARALARI YAYIMLANDI!

banka

banka

banka

banka

banka

banka

bankabanka

banka

banka