DOLAR
42,81 -0,04%
EURO
50,4 -0,46%
ALTIN
6.074,15 -1,7%
BITCOIN
3.838.406,24 -1,59%

Başakşehir İkitelli'de Banka Çıkışında Silahlı Soygun Girişimi

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde bankadan para çeken iş adamına 2 kişilik silahlı soygun girişimi; iş adamı karşılık verince zanlılar kaçtı, yaralı yok.

Yayın Tarihi: 22.12.2025 16:18
Güncelleme Tarihi: 22.12.2025 16:49

Başakşehir İkitelli'de Banka Çıkışında Silahlı Soygun Girişimi

Başakşehir İkitelli'de Banka Çıkışında Silahlı Soygun Girişimi

İş adamı karşılık verdi, zanlılar olay yerinden kaçtı

Olay, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir banka şubesinin çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği açıklanmayan bir iş adamı bankadan yüklü miktarda para çektikten sonra dışarı çıkmak istedi.

Bu sırada kimliği belirlenemeyen 2 kişi iş adamını gasp etmeye çalıştı. İddiaya göre, saldırganlar silahla ateş ederek gasp girişiminde bulundu; iş adamı da üzerinde bulunan silahla karşılık verdi. Karşılıklı ateşin ardından zanlılar panikleyerek olay yerinden kaçtı. İş adamı olaydan yara almadan kurtuldu.

Silah sesleri üzerine çevredekilerin ihbarıyla çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri çevrede geniş çaplı araştırma yaptı ve çatışma sırasında açılan ateş sonucu park halindeki bir araca kurşun isabet ettiği belirlendi.

Emniyet güçleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek kaçan saldırganların kimliklerinin tespiti ve yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

İSTANBUL'UN BAŞAKŞEHİR İLÇESİNDE, BİR BANKA ŞUBESİNDEN YÜKLÜ MİKTARDA PARA ÇEKEN BİR İŞ ADAMI, 2...

İSTANBUL'UN BAŞAKŞEHİR İLÇESİNDE, BİR BANKA ŞUBESİNDEN YÜKLÜ MİKTARDA PARA ÇEKEN BİR İŞ ADAMI, 2 KİŞİ TARAFINDAN SİLAHLI GASP GİRİŞİMİNE UĞRADI. İŞ ADAMININ SALDIRGANLARA SİLAHLA KARŞILIK VERMESİ ÜZERİNE ZANLILAR OLAY YERİNDEN KAÇARAK KAYIPLARA KARIŞTI.

İSTANBUL'UN BAŞAKŞEHİR İLÇESİNDE, BİR BANKA ŞUBESİNDEN YÜKLÜ MİKTARDA PARA ÇEKEN BİR İŞ ADAMI, 2...

Yazar
EDİTÖR

Sinan Bekiroğlu

6 yıllık deneyimli "Shift Şefi". Gece vardiyasında sitenin manşet yönetiminden sorumludur. Olası bir deprem, kaza veya ani gelişmede tüm ekibi koordine edene kadar gemiyi yüzdürür.