DOLAR
42,56 0%
EURO
49,67 0%
ALTIN
5.767,81 0%
BITCOIN
3.889.461,99 0%

GYODER, MIPIM 2025’te 'Yeniden Türkiye' Vizyonu ile Öne Çıkacak

GYODER, MIPIM 2025’te 'Yeniden Türkiye' vizyonuyla Türk gayrimenkul sektörünü global arenada tanıtmayı hedefliyor.

Yayın Tarihi: 26.02.2025 11:49
Güncelleme Tarihi: 26.02.2025 11:49

GYODER, MIPIM 2025’te 'Yeniden Türkiye' Vizyonu ile Öne Çıkacak

GYODER, MIPIM 2025’te 'Yeniden Türkiye' Vizyonu ile Öne Çıkacak

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu olarak Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (MIPIM) 2025’te dikkat çekecek.

Bu yıl MIPIM, 11-14 Mart tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşecek. GYODER, fuarda merkezi bir alanda stant açarak Türk markalarıyla birlikte sektöre damga vurmayı hedefliyor.

GYODER, MIPIM 2025’te Türk gayrimenkul sektörünü küresel ağlarla buluşturacak ve sektörün en yeni trendleri ile teknolojik gelişmelerini yakından takip etmesini sağlayacak.

'Yeniden Başlat' Felsefesiyle Katılacak

2019 yılında başlayan 19. GYODER Gayrimenkul Zirvesi'nin teması olan "Yeniden Başlat" felsefesiyle bu yılki etkinliğe katılacak olan dernek, Türkiye’nin değerlerini dünya ile buluşturarak sektöre ilham vermeyi amaçlıyor.

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, MIPIM’in sektörel geleceğin şekillendiği bir platform haline geldiğini belirtti. Çekici, gayrimenkul sektörünün dünya genelinde hızla değişmekte olduğuna dikkat çekerek, GYODER’in bu dönüşümde aktif bir rol almayı ve üyelerine yenilikler sunmayı hedeflediğini ifade etti.

Çekici, "MIPIM’de üyelerimize yalnızca yeni projeleri sergileme fırsatı sunmuyor, aynı zamanda sektördeki son gelişmeleri ve teknolojileri doğrudan yerinde deneyimleme imkanı tanıyoruz. Amacımız, üyelerimizin rekabet ve ihracat gücünü artırarak küresel pazarda daha güçlü bir şekilde yer almalarına katkı sağlamak." dedi.

'Yeniden Türkiye' Mesajı

Bu vizyon doğrultusunda "Yeniden Türkiye" mesajı vereceklerini vurgulayan Çekici, Türkiye'nin küresel krizlere ve zorluklara karşı en dayanıklı ülkelerden biri olduğunu belirtti. Çekici, "Bu dayanıklılığın en önemli yansımalarından biri de yıllar içinde edindiği bilgi birikimi ve tecrübesiyle dünyada öne çıkan Türk gayrimenkul sektörüdür. Bugün Türkiye, yeni iş modelleri, yatırım fırsatları, yenilikçi finansman araçları ve sürdürülebilir gayrimenkul çözümleri geliştirerek sektörü yeniden şekillendiriyor." diye konuştu.

Çekici, ayrıca Türkiye'nin stratejik konumunun küresel yatırımcılarla daha güçlü ve kalıcı bağlar kurmaya olanak sağladığını ifade ederek, "İşte bu yüzden, bizi biz yapan tüm değerlerimizle 'Yeniden Türkiye' diyerek dünyayla buluşuyoruz." dedi.