DAİMFED Gaziantep Şubesi 23 Aralık'ta Açılıyor
Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED), Gaziantep'te yeni şubesini 23 Aralık Salı günü resmen açıyor.
Ziyaret ve Resmi Davet
DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, açılış törenine davet amacıyla Gaziantep Valisi Kemal Çeber ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamlarında ziyaret etti. Ziyarette resmi davetler iletildi.
Beklenen Katkılar ve Sektörel Değerlendirmeler
Gerçekleştirilen görüşmelerde, federasyonun sektörün çatı kuruluşu olarak Gaziantep'te şube açmasının memnuniyetle karşılandığı vurgulandı. Yetkililer, DAİMFED'in bölgeye sağlayacağı katkılar ile açılışın inşaat sektörü açısından taşıdığı öneme dikkat çekti.
Gaziantep'in üretim, sanayi ve ticaret gücüyle inşaat sektöründe stratejik bir konumda olduğuna işaret edilen değerlendirmelerde, federasyonun bölgedeki varlığının hem kente hem de sektöre önemli değer katacağı belirtildi. Federasyonun temsil gücü, sektörel deneyimi ve bölgesel etkisi öne çıkan başlıklar arasında yer aldı.
Açılış Detayları
DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Gaziantep Şubesi'nin yalnızca bir ofis olmayacağını, sektör paydaşlarını bir araya getirecek güçlü bir yapı olacağını ifade ederek, gösterilen ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti.
DAİMFED Gaziantep Şubesi'nin resmi açılışı 23 Aralık Salı günü düzenlenecek törenle gerçekleştirilecek.
DOĞU AKDENİZ İNŞAAT MÜTEAHHİT BİRLİKLERİ FEDERASYONU (DAİMFED), GAZİANTEP’TE YENİ ŞUBESİNİ YARIN AÇIYOR.