
Giresun'da Silahlı Kavga: 4 Kişi Tutuklandı
Giresun'da meydana gelen silahlı kavgada 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 1 kişinin yaralandığı bildirildi. Olay sonrası gözaltına alınan 4 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Olayın Detayları
Gözaltına alınan şüphelilerden M.Ç, F.D, O.A. ve A.A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının tamamlanmasının ardından tutuklama talebiyle mahkemeye çıkartılan zanlılar, suçlamaları kabul etmeyerek tahliye talebinde bulundu.
Olayın, Çaykara Mahallesi’nde dün M.Ç. ile Ş.Ö. ve F.D. arasında çıkan tartışma sonucu silahlı kavgaya dönüşmesiyle meydana geldi. M.Ç., tabancayla yapılan saldırıda Ş.Ö. ve F.D.'ye ateş etti. Yaralılardan Ş.Ö.'nün hayatını kaybetmesiyle durum daha da ciddileşmiş oldu.
Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.