Doğanşehir'de yangın tarımı vurdu: meyve ağaçları ve üzüm bağları zarar gördü

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Erkenek Mahallesi Sakaltutan mevkiinde çıkan yangın, meyve bahçeleri ve üzüm bağlarına sıçrayarak ciddi zarara yol açtı.


Doğanşehir'de yangın tarımı vurdu: meyve ağaçları ve üzüm bağları zarar gördü

Doğanşehir'de meyve bahçeleri ve bağlar etkilendi

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Erkenek Mahallesi Sakaltutan mevkiinde çıkan yangın, kısa sürede çevredeki tarım arazilerine yayıldı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.

olayın gelişimi:

İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın hızla büyüdü ve meyve bahçeleri ile üzüm bağlarına sıçradı. Yangını fark eden vatandaşlar, ilk müdahaleyi kendi olanaklarıyla yaparken durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

müdahale çalışmaları:

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi; ekiplerin olay yerine ulaşmasıyla söndürme ve kontrol altına alma çalışmaları başlatıldı. Ekipler yangının daha geniş alanlara yayılmasını önlemeye odaklandı.

zarar tespiti ve son durum:

Yangında çok sayıda meyve ağacı ve üzüm bağı zarar gördü. Hasar tespit çalışmaları sürüyor ve yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.

MALATYA'NIN DOĞANŞEHİR İLÇESİNDE ÇIKAN YANGINDA ÇOK SAYIDA MEYVE AĞACI İLE ÜZÜM BAĞI ZARAR...

MALATYA'NIN DOĞANŞEHİR İLÇESİNDE ÇIKAN YANGINDA ÇOK SAYIDA MEYVE AĞACI İLE ÜZÜM BAĞI ZARAR GÖRDÜ.

Murat Öztürk

Murat Öztürk

Asayiş Editörü

İstanbul adliyesi ve emniyet bültenlerini anlık takip ederek son dakika asayiş gelişmelerini giren deneyimli haberci.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!