Hamitabat'ta izinsiz kazı: darphane emeklisi ve dört arkadaş suçüstü yakalandı

Bilecik’in Söğüt ilçesi Hamitabat köyü Alanlar mevkiinde izinsiz define arandığı ihbarı üzerine R.E. ve dört kişi jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.


Hamitabat'ta izinsiz kazı: darphane emeklisi ve dört arkadaş suçüstü yakalandı

Hamitabat'ta izinsiz kazı: darphane emeklisi ve dört arkadaş suçüstü yakalandı

operasyon ve yakalama:

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Söğüt İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hamitabat köyü Alanlar mevkiinde izinsiz define arandığı yönündeki ihbar üzerine çalışma başlattı. Bölgeye düzenlenen operasyonda define ararken suçüstü yakalananlar arasında İ.Ö., M.Ç., N.A., M.U. ve darphane emeklisi R.E. yer aldı.

ele geçirilen malzemeler ve soruşturma:

Ekipler, şüphelilerin define aramak için kullandıkları değerlendirilen dedektör, yeraltı görüntüleme cihazları ile kazıda kullanılan çeşitli malzemeleri ele geçirdi. Olayla ilgili olarak adli süreç başlatıldı ve soruşturma devam ediyor.

Jandarma birimleri olay yerinde tespit ve delil toplama çalışmalarına devam ederken, konuyla ilgili daha detaylı inceleme sürdürülüyor.

DARPHANE EMEKLİSİ VE 4 ARKADAŞI DEFİNE ARARKEN YAKALANDI

DARPHANE EMEKLİSİ VE 4 ARKADAŞI DEFİNE ARARKEN YAKALANDI

Hakan Arslan

Hakan Arslan

Asayiş & Operasyon Editörü

Olay yeri haberleri, mahkeme süreçleri ve güvenlik güçlerinin operasyon haberlerinde uzmanlaşmış haber editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!