Samsun'da ikamette gizlenen 7 bin 950 sentetik ecza hapı tespit edildi, şüpheli tutuklandı

İlkadım ilçesinde düzenlenen operasyonda polis, E.Y.'nin ikametinde 7 bin 950 sentetik ecza hapı ele geçirdi; şüpheli emniyetten sevk edilip tutuklandı.


Samsun'da ikamette gizlenen 7 bin 950 sentetik ecza hapı tespit edildi, şüpheli tutuklandı

Samsun'da sentetik ecza operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmada, İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen aramada yüzlerce kutu değil, toplam 7 bin 950 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

operasyon ve bulgular:

Arama, şüpheli E.Y. (38)'nin ikametinde ve müştemilatında yapıldı. Polis ekipleri, yapılan detaylı tarama sonucu paketlenmiş haldeki 7 bin 950 adet sentetik ecza hap ile karşılaştı ve bu maddelere el koydu.

yasal süreç:

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan E.Y., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Soruşturma Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sürdürülüyor.

OLAYA İLİŞKİN 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.

OLAYA İLİŞKİN 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.

Hakan Arslan

Hakan Arslan

Asayiş & Operasyon Editörü

Olay yeri haberleri, mahkeme süreçleri ve güvenlik güçlerinin operasyon haberlerinde uzmanlaşmış haber editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!