Tekirdağ Çorlu'da gece anız yangını: 200 dönüm küle döndü

Tekirdağ Çorlu Hürriyet Mahallesi'nde çıkan anız yangını yaklaşık 1 saatte söndürüldü; rüzgarın etkisiyle 200 dönüm buğday sapı küle döndü.


Tekirdağ Çorlu'da gece anız yangını: 200 dönüm küle döndü

Tekirdağ Çorlu'da tarla yangını

Çorlu'ya bağlı Hürriyet Mahallesi Mine Caddesi civarında gece saatlerinde başlayan anız yangını, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Olayda, tarlada bulunan buğday sapları alev aldı ve yangın geniş bir alana yayıldı.

Müdahale ve söndürme çalışmaları:

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin koordineli çalışması sonucu yangın, yaklaşık 1 saat süren müdahale ile kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Yangının çıkışı ve etkileri:

Yangında yaklaşık 200 dönüm anızın kül olduğu bildirildi. Olayın çıkış nedeni şu aşamada bilinmiyor; yetkililer yangının çıkış sebebini araştırıyor. Rüzgarın etkisiyle yangının hızla yayıldığı belirtilirken, benzer olayların hasat dönemlerinde anızın bırakıldığı alanlarda risk oluşturduğu uzmanlar tarafından sıkça vurgulanıyor.

İlgili birimler ve itfaiye ekipleri bölgedeki soğutma çalışmalarını tamamladıktan sonra hasar tespiti ve soruşturma süreçlerini sürdürecek.

ÇORLU’DA ÇIKAN TARLA YANGININDA 200 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

ÇORLU’DA ÇIKAN TARLA YANGININDA 200 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

Hakan Arslan

Hakan Arslan

Asayiş & Operasyon Editörü

Olay yeri haberleri, mahkeme süreçleri ve güvenlik güçlerinin operasyon haberlerinde uzmanlaşmış haber editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!