DOLAR
42,57 0%
EURO
49,63 0%
ALTIN
5.763,38 0%
BITCOIN
3.890.502,8 0%

Alanyaspor - Antalyaspor (15. Hafta): Hazırlıklar Tamamlandı

Alanyaspor, Trendyol Süper Lig 15. haftasında Antalyaspor maçı için son antrenmanını yaptı. Ümit Akdağ cezalı, Janvier, Viana ve Buluthan Bulut sakat.

Yayın Tarihi: 07.12.2025 20:36
Güncelleme Tarihi: 07.12.2025 20:36

Alanyaspor - Antalyaspor (15. Hafta): Hazırlıklar Tamamlandı

Alanyaspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Son idmanla eksikler netleşti

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında evinde oynayacağı Antalyaspor maçı için bu akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Takım, teknik heyetin yönlendirmesiyle son provayı gerçekleştirdi ve maç saatini beklemeye başladı.

Ümit Akdağ sarı kart cezası nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlıkları bulunan Janvier, Viana ve Buluthan Bulut da müsabakada görev alamayacak.

Alanyaspor, ev sahibi avantajıyla sahaya çıkmaya hazırlanırken, eksik oyuncuların yokluğunda alternatif kadro düzenlemeleri üzerinde çalıştı.

CORENDON ALANYASPOR TRENDYOL SÜPER LİG’İN 15’İNCİ HAFTASINDA KENDİ EVİNDE OYNAYACAĞI ANTALYASPOR...

CORENDON ALANYASPOR TRENDYOL SÜPER LİG’İN 15’İNCİ HAFTASINDA KENDİ EVİNDE OYNAYACAĞI ANTALYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI.

CORENDON ALANYASPOR TRENDYOL SÜPER LİG’İN 15’İNCİ HAFTASINDA KENDİ EVİNDE OYNAYACAĞI ANTALYASPOR...