MKE Ankaragücü ve Siltaş Yapı Pendikspor Maç Sonrası Raporu
MKE Ankaragücü, Trendyol 1. Lig'de karşılaştığı Siltaş Yapı Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, Teknik Direktör Kenan Koçak, takımının galip gelememesinin üzüntüsünü dile getirdi.
İlk yarıda birçok gol fırsatı yakaladıklarını belirten Koçak, "Üzgünüz. Galip gelebileceğimiz bir maçtan sadece bir puan çıkarttık. Geçen haftaki gibi aynı senaryo; yalnızca 1-0 ile soyunma odasına gidip, ikinci yarıya çok kötü başladık. Yine beklenmedik duran toptan bir gol yedik. İkinci yarı, maç bir oraya bir oraya gitti. İlk yarıdan çok memnunum, ikinci yarıdaki oyundan memnun değilim." ifadelerini kullandı.
Pendikspor'dan Yorumlar
Siltaş Yapı Pendikspor Teknik Direktörü Sedat Ağçay, Ankaragücü’nün ilk bölümdeki baskısıyla maça hızlı başladığını belirtti. Agarın ardından ikinci yarıda stoperlere baskı yaparak hücumda etkili olmaya çalıştıklarını vurguladı. Ağçay, "Golü bulduktan sonra aslında aynı düşünceye devam ettik. İkinci yarıda golü bulduktan sonra kazanabilirdik, maç Ankaragücü'ne de dönebilirdi. Bu maçtan çıkarımlarımızı yapıp, önümüzdeki Sakaryaspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanmaya başlayacağız. Ankaragücü’ne de kalan maçlarında başarılar dileriz." şeklinde görüşlerini aktardı.
Bu İçeriğimiz kaynak olarak Anadolu Ajansını kullanmıştır ve haberport.com editör ekibimiz tarafından derlenmiştir.