DOLAR
42,69 -0,22%
EURO
50,14 0,05%
ALTIN
5.965,8 -1,94%
BITCOIN
3.916.247,66 -0,19%

Kayserispor, Hatayspor'u 5-0 Yenerek Taraftarlarına Bayram Hediyesi Sundular

Bellona Kayserispor, Hatayspor'u 5-0 yenerek muhteşem bir galibiyet elde etti. Başkan Nurettin Açıkalın, mutluluğunu paylaştı.

Yayın Tarihi: 28.03.2025 18:34
Güncelleme Tarihi: 28.03.2025 18:34

Kayserispor, Hatayspor'u 5-0 Yenerek Taraftarlarına Bayram Hediyesi Sundular

Kayserispor'dan Tarihi Galibiyet

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında zorlu rakibi Atakaş Hatayspor'u 5-0 mağlup eden Bellona Kayserispor, taraftarlarını sevindirirken, kulüp başkanı Nurettin Açıkalın, galibiyet sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Mutlu ve Keyifli Bir Gün

Stadyum çıkışında basın mensuplarına konuşan Açıkalın, "Uzun zaman sonra bu kadar net bir skora ilk defa kavuşuyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi takımımıza güveniyoruz. Bugün de gayet güzel bir ortamda, güzel bir günde maçımızı oynadık ve kazandık. Bu durumdan çok mutluyuz," dedi.

Saat Eleştirilerine Cevap

Açıkalın, maç saatine yönelik eleştirileri de yanıtlayarak, "Bugün gösterdik ki sabah namazından sonra da olsa oynarız. Kimsenin endişesi olmasın. Saat kaçta, ne zaman istiyorlarsa oynarız. Bu nedenle takımımızı, taraftarlarımızı ve şehrimizi gönülden kutluyorum. Bayramı 2 gün önce başlatmış olduk. Bayramımız bugün başladı; tüm şehrimize bayram hediyesi oldu," ifadelerini kullandı.

Gözler Adana Demir Spor Maçında

Ancak sadece bu galibiyetle yetinmeyeceklerini vurgulayan açik, "Sadece bir maç kazandık. Önümüzde zorlu bir Adana Demir Spor karşılaşması var. O maça ciddiyetle hazırlanmamız gerekiyor," diyerek sözlerini tamamladı.