Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,66 0,03%
EURO
35,14 0,01%
ALTIN
2.435,95 0,02%

Mertens, o ismin transferinde Trabzonspor'a yardım etmiş!

Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens'in, Borussia Dortmund'dan Thomas Meunier'i sezon ortası Trabzonspor'a transfer olan Thomas Meunier ile ilgili bier hamle yaptığı öne sürüldü.

Yayın Tarihi: 21.02.2024 18:59
Güncelleme Tarihi: 21.02.2024 18:59

Mertens, o ismin transferinde Trabzonspor'a yardım etmiş!

Trabzonspor, rakiplerinden farklı olarak sadece Thomas Meunier'i kadrosuna katarak devre arasında transferi tamamladı. Thomas Meunier, Borussia Dortmund'dan Bordo Mavili takıma katıldı ve çıktığı 3 resmi maçta üç asist yaparak bordo mavili taraftarların kalbini hızla kazandı.

Trabzonspor'da 8. Belçikalı Futbolcu

Mertens, o ismin transferinde Trabzonspor'a yardım etmiş

Thomas Meunier, Jean-Marie Pfaff, Hans Somers, Kurt Van De Paar, Karel D'Haene, Bernd Thijs, Christian Brüls ve Luis Pedro Cavanda'dan sonra Trabzonspor tarihinde bordo-mavili formayı giyen sekizinci oyuncu oldu. Thomas Meunier, daha önceden Club Brugge, PSG ve Borussia Dortmund'da forma giydi.

Karadeniz gazetesinin haberine göre, Meunier'in Trabzonspor'a transferi sırasında Dries Mertens'in de parmağı olduğu ortaya çıktı. 

Mertens, o ismin transferinde Trabzonspor'a yardım etmiş

Mertens'in, Trabzonspor'un transfer teklifiyle ilgili arandığında hem bordo mavili kulübü hem de Trabzon'u övdüğü söylendi. Mertens'in sözlerinin, 32 yaşında olan tecrübeli futbolcunun Trabzonspor'dan gelen teklifi kabul etmesinde katkı sağladığı kaydedildi.