Mustafa Ege Bilim: Hocamızın Verdiği Süreyi En İyi Şekilde Değerlendireceğim
Kupa maçında 3-1 galibiyet ve genç oyuncunun değerlendirmesi
Kocaelispor’un 19 yaşındaki oyuncusu Mustafa Ege Bilim, Ziraat Türkiye Kupası’nda Erzurumspor FK karşısında alınan 3-1’lik galibiyetin ardından konuştu.
Maçta 20 dakika sahada kalarak takıma katkı verdiğini söyleyen Bilim, "2025 yılının son maçı. Bugün de bizim için önemli bir maçtı. Oynamayan, süre bulmayan ağabeylerimle beraber ben de süre buldum. Güzel geçti, inşallah önümüzdeki sene daha iyi hedeflerle, daha güzel yerlerde olacağız. Kendim ve takımımız adına kötü başladığımız bir sezon oldu. Ama şimdi toparladık; 10 maçtır güzel bir serimiz var. İnşallah daha iyi devam edeceğiz. Hocamızın verdiği her süreyi en iyi şekilde değerlendirmeyi düşünüyorum" dedi.
Genç oyuncunun vurguladığı nokta, hem bireysel olarak hem de takım halinde sezonu toparlama çabaları oldu. Bilim, verilen her fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek gelecek sezonda daha yüksek hedeflere ulaşmak istediklerini belirtti.
KUPA MESAİSİNDE GALİBİYETTE PAY SAHİBİ OLAN KOCAELİSPOR’UN 19 YAŞINDAKİ OYUNCUSU MUSTAFA EFE BİLİM MAÇIN ARDINDAN, "AĞABEYLERİMLE BERABER BUGÜN BENDE SÜRE BULDUM VE GÜZEL GEÇTİ. HOCAMIZIN VERDİĞİ HER SÜREYİ EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM" DEDİ.