Bist 100
10.471,32 0%
DOLAR
32,79 1,53%
EURO
35,16 0,53%
ALTIN
2.447,14 2,86%

İş Bankası en az lise mezunu banka memuru alacak! KPSS şartı yok

İş Bankası, 2024 yılı için personel alım sürecini başlattı. Yayınlanan yeni ilan listesine göre, banka bünyesinde çeşitli pozisyonlar için en az lise düzeyinde eğitim almış adaylar aranıyor. Adayların başvuru koşulları ve açık pozisyonların detayları haberimizde yer alıyor.

Yayın Tarihi: 23.05.2024 22:48
Güncelleme Tarihi: 23.05.2024 22:48

İş Bankası en az lise mezunu banka memuru alacak! KPSS şartı yok

İş Bankası, çeşitli departmanlarında görevlendirmek üzere 2024 yılı için yeni personel ve memur alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Açıklanan ilanlara göre, bankanın ihtiyaç duyduğu pozisyonlar için en az lise mezunu adaylar aranmaktadır.

Türkiye genelindeki adaylar için yüksek maaşlı iş fırsatları sunan İş Bankası, tüm başvuruların online olarak yapılmasını talep ediyor. Başvuru süreci, gerekli şartlar ve diğer tüm detaylar ilgili haberde bulunabilir.

İş Bankası, 2024 yılı içerisinde çeşitli pozisyonlarda yeni ekip arkadaşları arıyor. Beklenen personel alım ilanlarına göre, banka bünyesindeki aşağıdaki görevler için uygun adaylar değerlendirilecek:

  •   Mimari Tekniker/Teknisyen,
  •   Yaz Sezonu İçin Part Time Memur,
  •   Erkek Özel Güvenlik Görevlisi,
  •   İstanbul Geneli Memur Alımı.

yeni iş

Bu pozisyonlar için yapılacak personel alımları, bankanın farklı alanlardaki ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamaktadır

İş Bankası Personel Alımı Başvuru Şartları Neler?

İş Bankası, çeşitli departmanlarında görevlendirilmek üzere yeni takım arkadaşları aramaktadır. Yayınlanan ilanlara göre, banka bünyesinde memur ve personel pozisyonları için alımlar yapılacak. Adayların başvurularını tamamlayabilmeleri için belirli kriterleri karşılamaları beklenmektedir. İş Bankası'nın personel alımı başvuru şartları ve süreci hakkında detaylı bilgi şöyledir:

"Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İyi Seviyede İngilizce Biliyor olmak, Sağlık Açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Daha önce İş Bankası tarafından yapılan İlgili kadronun sınavlarına katılıp Mülakat aşamasında elenmemiş olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir kurum veya kuruluşta mecburi hizmet hükümlülüğü olmamak, En az Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak."