Amasya'nın Taşova İlçesinde Bir Kurtarma Hikayesi
Amasya'nın Taşova ilçesinde etkili olan yoğun kar, bir yaşlı çiftin yolda kalmasına neden oldu. Erbaa Devlet Hastanesi'nden evlerine dönen Ahmet ve eşi Serap Meşhur'un otomobili, Karsavul köyü mevkisinde kar yağışı nedeniyle mahsur kaldı.
Bölgedeki kar küreme çalışmalarını yürüten İlçe Özel İdaresi ekipleri, araçlarında sıkışan çifti fark ederek hızlı bir şekilde yardım koştu. Ekipler, yolda kalan otomobili halat yardımıyla çekerek kurtardı.
Tugay kurtarıcı ekibin desteği için minnettarlığını ifade eden Ahmet Meşhur, "Erbaa Devlet Hastanesinden geliyordum, kar nedeniyle yolda kaldım. Alt yol dediğimiz bölgede önüme bir greyder çıktı ve beni evime kadar bıraktılar. Allah devletimizden ve halkımızdan razı olsun," şeklinde konuştu.