DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.850.962,79 -0,13%

Balıkesir (Sındırgı) 6,1 Depremi: Güvenlik Kameraları Paniği Kaydetti

10 Ağustos'ta Sındırgı'da meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremin güvenlik kamerası görüntüleri, binadaki panik ve eşya savrulmalarını gözler önüne serdi.

Yayın Tarihi: 17.08.2025 16:38
Güncelleme Tarihi: 17.08.2025 16:38

Balıkesir (Sındırgı) 6,1 Depremi: Güvenlik Kameraları Paniği Kaydetti

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6,1 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 6,1 büyüklüğündeki depremin şiddetini ve yaşanan paniği gösteren yeni görüntüler yayınlandı.

Görüntülerde neler var?

Sındırgı Belediye binasındaki güvenlik kameraları, 10 Ağustos'ta yaşanan sarsıntının etkisini net biçimde kaydetti. Görüntülerde, depremin başlamasıyla birlikte ofisteki eşya ve belgelerin savrulduğu, vatandaşlar ile çalışanların panik içinde dışarı çıkmaya çalıştığı anlar yer aldı.

Deprem sonrası ilçede çok sayıda bina hasar görürken, bölge halkı hala artçı sarsıntıların yarattığı tedirginliği yaşıyor.

Yetkililerden uyarı

Yetkililer, hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirterek vatandaşları tedbirli olmaya çağırdı ve uyarıları yineledi.