Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,66 0,03%
EURO
35,14 0,01%
ALTIN
2.435,95 0,02%

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici trafik kazası geçirdi! Sağlık durumu nasıl

Bu sabah Tokat'ın Reşadiye ilçesi yakınlarında Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu araç, bir trafik kazasına karıştı.

Yayın Tarihi: 04.03.2024 14:32
Güncelleme Tarihi: 04.03.2024 16:13

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici trafik kazası geçirdi! Sağlık durumu nasıl

BBP Lideri Mustafa Destici'nin Karıştığı Trafik Kazası: Lider Yara Almadan Kurtuldu

Tokat'ın Reşadiye ilçesi yakınlarında Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu araç, bir trafik kazasına karıştı. Kazada liderin sağlık durumu iyi olsa da şoförü hafif şekilde yaralandı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindekiler, Reşadiye-Tokat kara yolunda meydana gelen trafik kazası sonucunda yaralandı. Kazanın ardından Destici ve diğer yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulansla Tokat Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

kaza

DESTİCİ'NİN DURUMU İYİ

BBP Reşadiye İlçe Başkanı Kemal Seylek, yaptığı açıklamada, Genel Başkan Mustafa Destici'nin durumunun iyi olduğunu belirtti. Seylek, "Genel Başkanımız Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu minibüs, ilçe yakınlarında kaza yaptı. Başkanımızın durumu iyi. Tedavileri için Tokat'a sevk edildi." dedi.

Kaza, Destici'nin içinde bulunduğu 06 BBP 001 plakalı makam aracının, Reşadiye-Tokat kara yolu Darıderesi mevkisinde yoldan çıkarak su kanalına düşmesi sonucu meydana geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kazanın ardından BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti..

kaza

KAZA İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI:

Kazayla ilgili olarak ise emniyet ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatılırken, araçların çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılması sağlandı. Olayla ilgili detaylı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.