Büyükçekmece'de Yangın Paniği
Büyükçekmece'de, Murat Çeşme Mahallesi Hünkartepe Caddesi'nde sabah saat 06.00 sıralarında park halindeki bir İETT otobüsü'nde yangın çıktı. Yangının nedeni henüz belirlenemedi.
Alevler hızla otobüsün motor kısmından yayılmaya başladı ve otobüsün büyük kısmını sardı. Olayı fark eden şoför, yangın tüpüyle yangına müdahale etmeye çalışsa da alevlerin büyümesi nedeniyle itfaiye ve polis ekipleri olay yerine çağrıldı.
İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Ne yazık ki, içindeki yolcuların olmadığı otobüs, yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi.
Öte yandan, otobüsün yandığı anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Olay, bölgedeki halk arasında büyük bir panik yarattı.
Büyükçekmece'de park halindeki İETT otobüsü yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi.
Büyükçekmece'de park halindeki İETT otobüsü yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi.