DOLAR
42,71 -0,05%
EURO
50,29 -0,19%
ALTIN
5.885,53 0,37%
BITCOIN
3.723.451,46 -1,55%

Denizli'de Bıçaklı Kavgada Genç Hayatını Kaybetti

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bıçakla yaralanan 20 yaşındaki genç, hastanede yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 12.03.2025 10:44
Güncelleme Tarihi: 12.03.2025 10:44

Denizli'de Bıçaklı Kavgada Genç Hayatını Kaybetti

Denizli'de Korkunç Bıçaklama Olayı

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi'nde gerçekleşen bıçaklı kavga sonrasında 20 yaşındaki Alperen Karaca, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olay, Çamlık Parkı'nda yaşandı ve iki kişi arasındaki tartışma, kısa süre içinde kavgaya dönüştü.

Kaza Zedeli Genç Hastaneye Kaldırıldı

Tartıştığı kişi tarafından bıçakla yaralanan Karaca, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti.

Şüpheli Yakalandı

Olaydan sonra kaçan şüpheli E.A.H. (19) ise olayın ardından saklandığı yerde yakalandı. İlk ifadesinde, Alperen Karaca ile kız meselesi yüzünden tartıştıklarını ve cinayeti bu nedenle işlediğini öne sürdü.

Olayın Ardından Soylu Bir İnceleme Başlatıldı

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Pamukkale’nin bu karanlık olayda genç yaşta kaybedilen hayatlar, toplumda derin bir üzüntü yarattı.