DOLAR
42,72 -0,06%
EURO
50,24 -0,07%
ALTIN
5.944,6 -0,44%
BITCOIN
3.692.298,03 1,42%

Dışişleri Bakanlığı'ndan Lazkiye Açıklaması: Kışkırtmalara Geçit Yok

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli, Lazkiye'deki olaylar hakkında açıklamalarda bulundu, kışkırtmalara karşı uyarıda bulundu.

Yayın Tarihi: 07.03.2025 13:43
Güncelleme Tarihi: 07.03.2025 13:43

Dışişleri Bakanlığı'ndan Lazkiye Açıklaması: Kışkırtmalara Geçit Yok

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli, Lazkiye’de yaşanan son olaylarla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Bu tür kışkırtmaların, Suriye’nin ve bölgemizin huzuruna karşı bir tehdit haline gelmesine izin verilmemesi gerektiğini vurguladı.

Keçeli, yaptığı açıklamada, "Lazkiye'deki olaylar, bölgedeki istikrarı olumsuz etkileyen unsurlardır. Bu duruma karşı dikkatli olunmalı ve gerekli önlemler alınmalıdır," dedi.

Sözcü, uluslararası camiaya da bu tür kışkırtmalara karşı sağlam bir duruş sergileme çağrısında bulundu. "Huzur ve barış için herkesin üzerine düşeni yapması elzemdir," ifadelerini kullandı.