Hulusi Akar'dan Terörle Mücadele Vurgusu
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Nevşehir'deki konuşmasında, "Bizim terörü bitirme konusundaki azim ve kararlılığımız kesindir." ifadelerini kullandı. Terör belasına karşı mücadelede kararlılık mesajı veren Akar, büyük bir Türkiye için birlik içinde çalıştıklarını belirtti.
Terörle Mücadelede Taviz Yok
Akar, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın silah bırakma çağrısını değerlendirerek, Türkiye'nin terörden arınması için hem sahada hem de masa başında çalışmaların süratle devam ettiğini ifade etti. "Burada hiçbir şekilde taviz söz konusu değil, herhangi bir af söz konusu değil. Terörün bitmesi için girişimlerde bulunuluyor," dedi.
Enerjimizi Türkiye'nin Geleceği İçin Harcıyoruz
Akar, "Ölürsek gazi, kalırsak şehit anlayışıyla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Amacımız terör belasına karşı enerjimizi harcamaktan kurtulup, Türkiye'nin refahı ve geleceği için çalışmaktır," şeklinde konuştu. Ayrıca, Türk toplumunda birlik ve kardeşlik vurgusu yapan Akar, Çanakkale ve 15 Temmuz olaylarındaki dayanışmaya dikkat çekti.
Türk-Kürt Ayrımı Yok
Akar, "Türk, Kürt, Zaza ayrımı asla söz konusu değil. Türkiye'nin 86 milyon nüfusuyla birlik ve kardeşlik içinde olduğu mesajını verdi," diyerek, terörle mücadelenin önemini bir kez daha vurguladı.
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar (sağda), Nevşehir'deki programı kapsamında, Vali Ali Fidan'ı (solda) ziyaret etti, Valilik şeref defterini imzaladı.
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar (sağda), Nevşehir'deki programı kapsamında, Vali Ali Fidan'ı (solda) ziyaret etti, Valilik şeref defterini imzaladı.