Kayseri Mutfak Sanatları Merkezi (MSM) 99 Bin Ziyaretçiyi Ağırladı

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki Mutfak Sanatları Merkezi (MSM), açıldığı günden bu yana 99 bin ziyaretçiyi Kayseri lezzetleriyle buluşturdu.

Yayın Tarihi: 21.01.2026 11:01
Güncelleme Tarihi: 21.01.2026 11:01

Kayseri Mutfak Sanatları Merkezi (MSM) 99 Bin Ziyaretçiyi Ağırladı

Kayseri Mutfak Sanatları Merkezi (MSM) 99 Bin Ziyaretçiyi Ağırladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç tarafından Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde kente kazandırılan, Kayseri’nin zengin tatlarının hazırlandığı Mutfak Sanatları Merkezi (MSM), 99 bin ziyaretçiyi lezzetlerle buluşturdu.

Hem eğitim yuvası hem de lezzet noktası

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentin köklü ve zengin mutfak kültürünü gastronomi merkezi haline getirmek amacıyla hayata geçirdiği projeler kapsamında bu önemli vizyon projesini şehrin merkezinde konumlandırdı. Mutfak Sanatları Merkezi, açılışından itibaren vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Yaklaşık 8 ay önce hizmete başlayan merkez; Bakan, siyasetçi, bürokrat, gazeteci, akademisyen, sanatçı ve gastronomi dünyasından pek çok konuğun katıldığı tanıtım etkinlikleriyle adından söz ettirdi. Alanında uzman şefler ve üniversite öğrencilerinin yeteneklerini geliştirdiği bir eğitim yuvası olmasının yanı sıra, Kayseri mutfağının zengin lezzetlerine ev sahipliği yapıyor.

Kendine özgü mimarisi, tasarımı ve dekoruyla ziyaretçilerin beğenisini kazanan merkez, nezih ortamı ve özel sunumlarıyla dikkat çekiyor.

Yemekler burada sanata dönüşüyor

Mutfak Sanatları Merkezi'nde Kayseri’nin birbirinden lezzetli yemekleri, özgün konsept ve sunumlarla adeta sanat eserine dönüşüyor. Atölye çalışmaları, workshoplar ve çeşitli eğitim faaliyetleriyle gastronomiye hizmet eden merkez, aynı zamanda şehrin turizmine de katkı sağlamaya devam ediyor.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ’IN RECEP TAYYİP ERDOĞAN MİLLET...

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ’IN RECEP TAYYİP ERDOĞAN MİLLET BAHÇESİ’NDE KENTE KAZANDIRDIĞI KAYSERİ’NİN ZENGİN TATLARININ HAZIRLANDIĞI MUTFAK SANATLARI MERKEZİ (MSM), 99 BİN ZİYARETÇİYİ LEZZETLERLE AĞIRLADI.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ’IN RECEP TAYYİP ERDOĞAN MİLLET...

Yazar
EDİTÖR

Orhan Vural

3 yıllık dış haberler deneyimi. Orta Doğu, Rusya-Ukrayna hattını yakından takip eder. İngilizce ve Arapça kaynakları tarayarak anlık haberleri aktarır.