DOLAR
40,16 -0,18%
EURO
46,89 0,16%
ALTIN
4.302,86 -0,5%
BITCOIN
4.689.575,18 -2,86%

Kütahya'da Genç Kızın Cesedi Kuyuda Bulundu: 7 Yakın Tutuklandı

Kütahya'da 19 yaşındaki genç kızın dayısı tarafından öldürüldüğü iddiasıyla 7 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 10.05.2025 23:31
Güncelleme Tarihi: 10.05.2025 23:31

Kütahya'da Genç Kızın Cesedi Kuyuda Bulundu: 7 Yakın Tutuklandı

Kütahya'da Gizemli Cinayet: Genç Kızın Cesedi Kuyuda Bulundu

Kütahya'da yaklaşık 1,5 yıl önce dayısı tarafından öldürüldüğü iddia edilen 19 yaşındaki genç kızın cesedi, daha önce yaşadığı evin zemin katındaki kuyuda bulundu.

Olay, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 2011 yılında eşini öldürerek cezaevine giren Hatice Uyğur'un kızı Nagihan Uyğur'un uzun süredir kayıp olduğu ihbarı üzerine başladı. Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, genç kızın kaybolması üzerine derhal bir soruşturma başlattı.

Sorgulamalar Devam Etti

Cinayet Büro Amirliği tarafından oluşturulan 20 kişilik ekip, Nagihan Uyğur'un yakınlarının ifadelerini almaya başladı. Çelişkili ifadeler vermesi nedeniyle sorgulanan Osman Ç. (37), Nagihan'ın babasının 2011 yılında eşi ve kayınbiraderi tarafından öldürüldüğünü, annesinin hapiste olduğunu ve dayı Yaşar Tekeli'nin (41) yıllarca kaçtığını bildirdi.

Osman Ç., genç kızın dayısı tarafından istismar edildiğini ve bunu gizlemek için ailenin birlikte karar alarak genç kızı 2023 yılının ekim ayında iple boğarak öldürdüğünü ileri sürdü.

Ceset Kuyuda Bulundu

Osman Ç.'nin beyanları üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, aile bireylerinin daha önce ikamet ettiği evdeki kuyuda arama yaptı. Betonla kapatılmış olan 5 metre derinliğindeki kuyuda Nagihan Uyğur'un cesedi bulundu. Ceset, inceleme için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla bağlantılı olarak sorgulanan 7 kişi, adliyeye sevk edilerek tutuklandı. Üzerinden ölüm olayını gizleme suçlamasıyla geçen Osman Ç., Fatma Ç. (62), Emine Ç. (35), Havva T. (40), Halil T. (23), Efe Sıtkı (20) ve Havva Eylül (22) tutuklandılar.

Bu trajik olay, Kütahya'da büyük bir infial yarattı ve cinayet soruşturmasının derinleşmesine neden oldu.

Kütahya'da yaklaşık 1,5 yıl önce dayısı tarafından öldürüldüğü iddia edilen 19 yaşındaki genç...

Kütahya'da yaklaşık 1,5 yıl önce dayısı tarafından öldürüldüğü iddia edilen 19 yaşındaki genç kızın cesedi, daha önce ikamet ettikleri evin zemin katındaki kuyuda bulundu. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Kütahya'da yaklaşık 1,5 yıl önce dayısı tarafından öldürüldüğü iddia edilen 19 yaşındaki genç...

Kütahya'da yaklaşık 1,5 yıl önce dayısı tarafından öldürüldüğü iddia edilen 19 yaşındaki genç kızın cesedi, daha önce ikamet ettikleri evin zemin katındaki kuyuda bulundu. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi.