Şuhut’ta Dron Destekli Trafik Denetimi
Havadan ve karadan eş zamanlı denetim
Afyonkarahisar Şuhut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde dron destekli trafik denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde amacı, trafik güvenliğini sağlamak ve kural ihlallerini önlemek olarak açıklandı.
Şuhut İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri, havadan yapılan gözlemler ile karadan yürütülen kontrolleri eş zamanlı sürdürdü. Dron ile yapılan takip sayesinde özellikle emniyet kemeri kullanımı, hatalı park, kırmızı ışık ihlali ve seyir halindeyken cep telefonu kullanımı gibi konular titizlikle denetlendi.
Denetimler sırasında trafik kurallarına uymayan sürücüler hakkında yasal işlem uygulandı; kurallara uyan sürücülere ise bilgilendirme yapıldı. Emniyet yetkilileri, denetimlerin trafik güvenliğine katkı sağlayacağını belirtti.
AFYONKARAHİSAR ŞUHUT İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN İLÇE MERKEZİNDE DRON DESTEKLİ TRAFİK DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.