Tekirdağ'da Motosiklet Kazası: Genç Hayatını Kaybetti
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 14 yaşındaki motosiklet sürücüsü Azra Ö., uyarı levhasının direğine çarparak hayatını kaybetti. Kazada bir yolcu da ağır yaralandı.
Kaza Anı ve Sonrası
Olay, Cumhuriyet Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı'nda gerçekleşti. Azra Ö. idaresindeki 63 AJN 722 plakalı motosiklet, yol kenarındaki uyarı levhasının direğine çarptı. Kazanın duyulmasının ardından sağlık ve polis ekipleri hızlı bir şekilde bölgeye sevk edildi.
Ne yazık ki, sürücü Azra Ö. kaza yerinde yaşamını yitirirken, motosiklette bulunan M.F.K. (19) ağır yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Cenaze ve Soruşturma
Azra Ö'nün cenazesi, savcılık incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Olay, bölgedeki güvenlik kameralarından da inceleniyor.
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde uyarı levhasının direğine çarpan motosikletin 14 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.