Berna Laçin adliyeye gelerek savcıya ifade verdi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen "Ahbaplar Suç Örgütü" soruşturması kapsamındaki çağrılardan biri için oyuncu Berna Laçin İstanbul Adalet Sarayı'na geldi ve savcıya ifade verdi. Soruşturma, kamuoyunda geniş ilgi gören isimlerin de çağrılmasını takip ediyor.
Soruşturmanın çağırdığı isimler:
Soruşturma kapsamında daha önce Eda Ece, Farah Zeynep Abdullah, İrem Helvacıoğlu ve Kerem Bürsin gibi oyuncular da ifadeye çağrılmıştı. Haberlerde, İrem Helvacıoğlu'nun adliyeye gelerek savcıya ifade verdiği aktarıldı; ardından Berna Laçin de adliyeye giriş yaptı.
Laçin'in açıklamaları:
Basın mensuplarının sorularına yanıt veren Laçin, soruşturmayla ilgili belirsizliğe dikkat çekti ve süreci takip ettiğini söyledi. Laçin, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Benim hiç bir alakam. Ama ne soracaklarını bilmiyorum. Ben de merakla takip ediyorum. Ben de bilmek istiyorum. Özellikle mesela devlet erkanının ne diyeceğini çok merak ediyorum. Çünkü bütün ödülleri aldı. Ahbap en iyi vatandaş ödülünü aldı. Bunlar önemli".
Haluk Levent ile ilgili bir soru üzerine Laçin, masumiyet karinesine atıfta bulunarak, "Masumiyet karinesi daha bekliyoruz. Ben bir şey diyemem" dedi ve sürecin resmi yollarla yürütülmesini vurguladı.
Adliyedeki ifadeler ve savcılığın yürüttüğü soruşturma gelişmelerine ilişkin tarafların beyanları doğrultusunda süreç izlenmeye devam ediyor.

BERNA LAÇİN AÇIKLAMA YAPTI
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!